synova priatelka

Príspevok v téme: synova priatelka
omalovanka

Vzdy som tvrdila, ze nech si moj syn dovedie domov dievca, nech aj je
to ciganocka, len nech su obaja stastni. Ja sa nestaram a ani nikdy nebudem.

Moj syn si priviedol dievca, ktore mimochodom u nas od prveho dna spava
a robi tak 4 krat do tyzdna je jedno nevyzrete drze egoisticke nevychovane
apodla mna aj psychicky narusene manipulatorske stvorenie.

Uz viem, ze som urobila chybu, nemala som ju tu nechat spavat a ani
nekontrolovatelne jacat na cely dom, nemala som sa pozerat na to, ako
ho vydiera a depta.
Dlho som mlcala, moj sukromny domaci pokoj utrzil doslova pecku, lebo
dievca sa chichunalo, vrieskalo, hlasno telefonovalo, v jej slovniku
neexistuje slovo -prosim, iba slovo CO, 20 minutove sprchovanie a kupanie,
ziadne DAKUJEM.
Tak som jedneho dna pri jednom jacani povedala synovi, nech ju sem uz
nevodi, ze si to nezelam. Hawk.

Syn sa na mna nahneval, hoci predtym sa mi sam stazovat na nu a ze je
z nej chory na nervy. Nikdy som na nu nepovedala kriveho slova a vzdy
len vravela, ze do ich veci sa starat nikdy nebudem, ze je to na nom.
Lenze hrniec prekypel, lebo ja si doma zelam hlavne klud a nie hystericke
vrestanie akehosi decka, ktore ktosi zabudol vychovat.

Problem je, ze mi je to teraz luto. Lebo syn sa s nou zdejchol do nejakeho
podnajmu, telefon mi nezdviha, len mne sa chce brecet.
Zazil niekto nieco take? Ako to stravit?
/syna som vychovala s laskou, je to chlapec citlivy, pracovity a dobry.
ale asi sex robi svoje a urazena pycha mladej slecny ho ovplyvnuje/.
Som z toho dost aj fyzicky rozhodena, napr. krvny tlak mam na strope..

kafe

nuž, dobrá správa je, že tak, ako si sa voči drzej trubke ohradila ty, rovnako sa môže zachovať aj syn, trochu neskôr. A jedného dňa pohár pretečie určite. Neboj. Ver synovi, že je schopný chlap, len si potrebuje prejsť "lekciou" a prísť na nejaké veci aj sám. A on na to príde, že s trubkami sa nedá žiť.

a_dr1a

Zdravim. Riadte sa tym, co pise Lary.
A hlavne pokoj klud. Aj ked je to tazke. Nekontaktujte syna a nechajte to vychladnut, dozniet emocie. On musi pochopit dozriet a sam za vami prist. Vy ste nic zle neurobili. Racio hovori, co chape aj on, ze spravanie tej jeho je nezlucitelne a neakceptovatelne. Ale teraz je zamilovany a nevnima varovne signaly, je zaslepeny. Ze si on necha skakat po hlave a zaobchadzat so sebou ako s handrou, je jeho volba rozhodnutie a zrejme aj vplyv vasej vychovy (nikde nespominate jeho otca, zrejme mu chybal muzsky vzor. S tym teraz uz nic nespravite, aj preto si vybral ako si vybral. Su na to teorie studie vyskumy, nie ste prva ani posledna).
Takze treba len cas.
Cakajte. Bud pochopi dozrie dojde do stadia ze sam pride, co casom bude tak ci tak. Ale nik nevie povedat, kedy to bude.
Neurobte chybu a nekontaktujte ich, neospravedlnujte sa. Lebo budete v rici. To co bolo dovtedy u vas je len slaby odvar co by nasledovalo dalej

Lollka

Je to synova prva znamost a tie byvaju vselijake ale malokedy je z nich vztah na cely zivot. Syn je teraz zrejme nou opantany ale to isto nebude trvat vecne. Nema dovod byt na teba nahnevany lebo si sa fakt snazila vyjst mladym max. v ustrety ale vsetko sa trpiet neda a jej spravanie bolo uz hodne cez ciaru. Zrejme je zle vychovana, ked pridem k niekomu do domu tak sa nechovam jak hulvat ale respektujem domacich. Ze sa syn rozhodol ist s nou do podnajmu je zrejme preto, ze je nou opantany, ze nekomunikuje s tebou tak to je asi jej praca. Nechaj ho teraz tak, nech si s nou uzije, nevolaj mu ak ti neberie tel., nevnucuj sa. Ale zaroven ak by sa nahodou objavil alebo ozval nebud ty ta urazena, daj mu najavo ze respektujes jeho rozhodnutie kedze je dospely a zaroven ze keby to nevyslo, ze sa moze vzdy vratit k tebe. Daj mu pocitit, ze je pre teba dospely plnohodnotny partner ktoreho nazory respektujes, ale musi zaroven aj on respektovat teba, ze ked sa ta jeho dievcina nemieni spravat normalne tak ju v dome nechces, na tom trvaj. Aj ty mas pravo slobodne zit a hlavne vo vlastnom dome bez toho aby ta tam niekto obtazoval svojimi naladami a krikom

Lary

Milá pani "omalovanka"Najskôr vam poviem že tiež mám dospelé deti žijem v spokojnom manželstve viac ako 20 rokov .Teraz k téme.Urobila ste dobre a to co ke vám lùto je v poriatku je to vase dieta a materinskej láske sa nič na svete nevyrovná.! Ale malo by vám byť ľùto nie to co ste spravila ale ako to dopadlo lebo v tom je rozdiel.Bud sa chlapec spamätá alebo ak chce žiť takýto život má možnosť ale mimo vás pretože vy máte tak isto nárok na svoj život ....'.O tom preco si vybral takéto dievca by bolo na dlhù debatu......Prosím nespravte chybu že sa mu budete ospravedlňovať alebo nebodaj liezť do zatku len aby sa nehneval atď.Viem ze je to pre vas ako matku bolestivé ale ublìžilaby ste nie len sebe ale aj jemu.KTO NEMÁ RÁD SVOJE DETI NECH IM ODSTRÁNI Z CESTY VŠETKY PREKÁŽKY !

Mesačný princ

Užívaj si kľud. Synček sám zaklope na dvere rodičovského domu, keď pochopí aj on :D Daj tomu len trošku času :)