Zadaný muž čo s tým?

Príspevok v téme: Zadaný muž čo s tým?
Annka55

Ahojte, pred nedávnom ma jedna kamoska oslovila s tým že má s nikým zoznámi, priznám sa neznášam keď mi niekto niekoho dohadzuje ale toto bolo iné.. a zistila som že on má uz videl. Povedala som jej že nie že takéto zoznamovacky ja menám rada. Potom som ho náhodne videla a hneď ako som ho videla sa mi zapáčil na prvý pohľad, a to som ešte netušila že to je ten ktorého mi kamoska dohadzovala, nakoniec má s ním kamoska zoznámila. Tak sme si dali čaj a chvíľu sme pokecali. Potom ešte ten istý deň mi napísal na fb.. nejak neviem no nemala som až taký záujem o písanie a nič ... ale on písal bol neodbytný trochu, tak sem tam som odpísala a sem tam odignorovala. Ale nejak po čase čo mi písal stále akoby sa niečo vo mne zlomilo a začalo mi to byt veľmi prijemne. Trochu som ho spoznala a zapáčil sa mi aký je, potom som si prešla jeho fb a videla som nejake staršie fotky s nejakou ženou, pýtala som sa kamošky či má niekoho a ona že nie že nemá a ja nato že som videla na fb s nejakou a tak a ona že to nič to si nevšímaj to ona je taká prijeb**a písali sme si stále do noci písal mi hocičo o živote o sebe a tak....nemala som odvahu sa ho spýtať na vzťah nejak (asi to bola chyba) potom som si všimla že ona na svojom fb pridáva stále nejake aktuálne fotky s ním. Povedala som si kašlem na to proste, neskôr som sa dozvedela že oni kedysi bývali spolu ale on od nej odišiel a už býva sám, teraz je to v takom štádiu že mi stále píše a píšeme niekdy aj cely deň nonstop ... vídame sa ... bavíme sa myslím že sa cíti pri mne dobre, medzi nami ešte nič nebolo a ani to neplánujem pokial má inú, prosím vás o názor ako ďalej ?? Čo sa ho mám opýtať?

lLily

BJ to vystihol presne.
Toto fakt zacina vypadat divne a pokym si to neozrejmis, bude ta to celkom zbytocne matat. Radsej sa do toho velmi citovo neangazuj , pripadne obmedz kontakt, pokym sa to nevyjasni.

Sonnenschein

No odvahu ;) Tým, že ťa intenzívne kontaktuje, máš právo spýtať sa na jeho stav. Bodka. Ak by ťa nejak obviňoval, že moc vyzvedáš, alebo sa vyhýbal odpovedi, tak vieš, že niečo skrýva a nie je pripravený na nový vzťah. S touto možnosťou sa snaž vyrovnať už pred opýtaním. Stíhačkou sa skôr staneš, ak sa od neho nebudeš vedieť odpútať a budeš sa vyhýbať pravde, len aby sa to nepokašlalo...

denisaf

No dievca je to jasne . Ma vztah ale samozrejme tym sa ti nepochvali... ja osobne by som teda nechcela chalana co chodi s druhou babou... nech si to najprv vyriesi a potom sa mozete bavit co a ako dalej.... ako s bude spravat ku tebe? tak isto. Kazda s ktorou bude tu uprimne lutujem pretoze vzdy bude popri tej svojej balit ine zeny... Nieje uprimny... ty si nim teraz ocarena si rada ze ma o teba niekto zaujem a snazis sa ospravedlnovat jeho konanie no ja by som to nerobila. Ver mi mala som takych znamych vo svojom okoli pri frajerke na prechadzke sa gentlemansky venovali len a len jej ale pri prvej prilezitosti behali za zenami a vypisovali im... taky chlap sa nezmeni....

Yak

Spytaj sa ho z oci do oci nie cez internet. A podla reakcie uvidis. Neprecenuj ludi v schopnosti klamat zoci voci. Az taki dobri nie su ale mnohi by si to o sebe radi mysleli :-)

Mozes potom pripadne vytiahnut aj to co si zistila na fb. Ale mozes aj inokedy, neskor. S tymto sa ponahlat nemusis.

A argumentovat mozes jednoducho tym ze dnes v dobe fb kde si ludia verejne o sebe zverejnuju infosky sa nemoze cudovat ze si si jeho profil pozrela. A jednoducho si opatrna. Nepotrebujes aby ta niekto vodil za nos.

A este raz. Preco sa tak bojis spytat ? Myslis ze tak lahko inu sancu nenajdes ? A myslis ze by snad bolo lepsie byt s nim a nevediet ci ma este nejaku ?

Anka55

A tiež nechcem mu povedať, že som videla na jej profile fotky s nim.. lebo si povie že ta je zo mma úplne "paf" a že ho šmirujem aby som ho nevystrasila ešte na začiatku ... chcem sa ho to opýtať tak nenapadne akože nič že by to nebolo také že stíhačka ...

Anka55

Máte pravdu, bojím sa ho to opýtať nechcem byt taká že vyzvedam alebo niečo, mám pocit že to tam nemá vyriešené a nechcem byt ta čo akože sa vypytuje aby nemal pocit, že nejak tlačim, proste sa bojím aby som neurobila nejakú chybu. Ale neviem čo robiť aby som to nepokazila...

Yak

Vsak samozrejme ty za tychto okolnosti mas pravo sa na to spytat a ty sa na to vlastne mas spytat. Je to normalna vec. Ale citim z teba strach. Bojis sa tak velmi ze to pokasles ? Preco. Bojis sa ze budes sama a ze dalsia sanca tak skoro nebude ? Alebo z ineho dovodu.