Ahojte, pred nedávnom ma jedna kamoska oslovila s tým že má s nikým zoznámi, priznám sa neznášam keď mi niekto niekoho dohadzuje ale toto bolo iné.. a zistila som že on má uz videl. Povedala som jej že nie že takéto zoznamovacky ja menám rada. Potom som ho náhodne videla a hneď ako som ho videla sa mi zapáčil na prvý pohľad, a to som ešte netušila že to je ten ktorého mi kamoska dohadzovala, nakoniec má s ním kamoska zoznámila. Tak sme si dali čaj a chvíľu sme pokecali. Potom ešte ten istý deň mi napísal na fb.. nejak neviem no nemala som až taký záujem o písanie a nič ... ale on písal bol neodbytný trochu, tak sem tam som odpísala a sem tam odignorovala. Ale nejak po čase čo mi písal stále akoby sa niečo vo mne zlomilo a začalo mi to byt veľmi prijemne. Trochu som ho spoznala a zapáčil sa mi aký je, potom som si prešla jeho fb a videla som nejake staršie fotky s nejakou ženou, pýtala som sa kamošky či má niekoho a ona že nie že nemá a ja nato že som videla na fb s nejakou a tak a ona že to nič to si nevšímaj to ona je taká prijeb**a písali sme si stále do noci písal mi hocičo o živote o sebe a tak....nemala som odvahu sa ho spýtať na vzťah nejak (asi to bola chyba) potom som si všimla že ona na svojom fb pridáva stále nejake aktuálne fotky s ním. Povedala som si kašlem na to proste, neskôr som sa dozvedela že oni kedysi bývali spolu ale on od nej odišiel a už býva sám, teraz je to v takom štádiu že mi stále píše a píšeme niekdy aj cely deň nonstop ... vídame sa ... bavíme sa myslím že sa cíti pri mne dobre, medzi nami ešte nič nebolo a ani to neplánujem pokial má inú, prosím vás o názor ako ďalej ?? Čo sa ho mám opýtať?
Zadaný muž čo s tým?
Svetlana a to už prečo ? Že sa má zaujíma či je dotyčný zadaný alebo nie a preto že to neviem tak si s ním radšej nič nezačínam... akože čomu sa tu treba čudovať ??
Či sa stretáva s viacerými ženami to neviem, myslím že nie... len problém je ten že neviem či sa s dotyčnou rozišiel alebo nie, mne kamoska povedala že áno ešte pred tým kým som prišla ja... ale ja netuším kde je skutočná pravda.
ja sa takymto zenam ako si ty fakt cudujem
Ak tvoj ideal chlapa je chlap co sa stretava s viacerymi zenami, tak kludne chod do toho a skus to s nim :-)
Podla mna je problem aj v tom, ze ste sa bavili o vztahoch a on ocakaval, ze ty zacnes vyzvedat od neho. Pricom, pokiak si ty vravela o sebe, mal aj on pokracovat v tom istom. Komunikacia je predsa o tom...ja ti nieco poviem, ty nieco mne. Nie ze ja budem kecat o sebe a ty mi nic o sebe nepovies, az kym sa sama nieco konkretne neopytam....neviem, ci chapes ako to myslim :D Snad hej...
Uprimne sa spytaj, ze co on a vztahy. A ze si si na nete vsimla tu babu, tak ci to nie je priatelka.
Bavili sme sa o tých veciach ja som mu o sebe povedala všetko .. ale nemala som odvahu sa ho to opýtať to iste (neviem či som sa bála odpovede) ale sám mi dal najavo že sa ho to môžem spýtať čo má zaujíma .. no nejak som to zahovorila (bola to chyba) teraz už neviem ako sa k tomu vrátiť tej téme. A teraz vôbec netuším či ke s ňou stále alebo nie ... sam mi nič nepovie.
Jednoznacne narovinu sa opytat, ci niekoho ma. Vobec ste sa za tu dobu nebavili o vztahoch? Ved to je normalna tema, treba sa bavit o vztahoch, zivotnych nazoroch, sposobe zitia este kym ste priatelia. Clovek sa potom vyhne takym veciam, ze s kym som to akoze siel do vztahu a preco som sa na toto nespytal uz davno....