Zadaný muž čo s tým?

Príspevok v téme: Zadaný muž čo s tým?
Annka55

Ahojte, pred nedávnom ma jedna kamoska oslovila s tým že má s nikým zoznámi, priznám sa neznášam keď mi niekto niekoho dohadzuje ale toto bolo iné.. a zistila som že on má uz videl. Povedala som jej že nie že takéto zoznamovacky ja menám rada. Potom som ho náhodne videla a hneď ako som ho videla sa mi zapáčil na prvý pohľad, a to som ešte netušila že to je ten ktorého mi kamoska dohadzovala, nakoniec má s ním kamoska zoznámila. Tak sme si dali čaj a chvíľu sme pokecali. Potom ešte ten istý deň mi napísal na fb.. nejak neviem no nemala som až taký záujem o písanie a nič ... ale on písal bol neodbytný trochu, tak sem tam som odpísala a sem tam odignorovala. Ale nejak po čase čo mi písal stále akoby sa niečo vo mne zlomilo a začalo mi to byt veľmi prijemne. Trochu som ho spoznala a zapáčil sa mi aký je, potom som si prešla jeho fb a videla som nejake staršie fotky s nejakou ženou, pýtala som sa kamošky či má niekoho a ona že nie že nemá a ja nato že som videla na fb s nejakou a tak a ona že to nič to si nevšímaj to ona je taká prijeb**a písali sme si stále do noci písal mi hocičo o živote o sebe a tak....nemala som odvahu sa ho spýtať na vzťah nejak (asi to bola chyba) potom som si všimla že ona na svojom fb pridáva stále nejake aktuálne fotky s ním. Povedala som si kašlem na to proste, neskôr som sa dozvedela že oni kedysi bývali spolu ale on od nej odišiel a už býva sám, teraz je to v takom štádiu že mi stále píše a píšeme niekdy aj cely deň nonstop ... vídame sa ... bavíme sa myslím že sa cíti pri mne dobre, medzi nami ešte nič nebolo a ani to neplánujem pokial má inú, prosím vás o názor ako ďalej ?? Čo sa ho mám opýtať?

Sonnenschein

No každopádne sa na vzťah opýtaj. Pretože ak nemá nejaký doriešený, tak bude najmúdrejšie, tento intenzívny kontakt prerušiť. Nemaj pocit, že by si nejak nevhodne zasahovala do jeho súkromia. Keďže očividne prejavuje záujem, je normálne, že sa zaujímaš o jeho situáciu, keďže by výrazne ovplyvnila aj tú tvoju.

Kycera

Čo sa ho máš spýtať? Jednoduchá otázka, na kt. je jednoduchá odpoveď : "Si zadaný, máš niekoho?" Ak áno, tak daj od neho ruky preč! Túto otázku si mu mala dať už dávno!

Lollka

Ja na tvojom mieste by som sa ho narovinu spytala na jeho vztahy. Ak povie ze ziaden nema tak preco si ta baba pridava stale fotky s nim, evidentne sa s nou stretava. Mozno sa rozisli a nechal si ju ako kamaratku s vyhodami a ona stale dufa vo viac. Alebo sa rozisli len docasne a uz su zase oficialne spolu. Potom by som mu oznamila ze dokym si henten vztah nedoriesi tak si s nim nebudem nic zacinat. V kazdom pripade stretava sa s vami oboma a teba bali, nie je to od neho fer voci vam obom. Aby sa ti nestalo ze aj keby ste sa raz dali dokopy a boli oficialne spolu on bude poza tvoj chrbat balit nejaku dalsiu.

ozon

BJ, ja s tebou suhlasim aj rozumiem, co hovoris a tiez sa mi nieco take stalo. prehliadala som pociatocne signaly, mohla som sa usetrit trapenia.
pytat sa treba ale tiez som taka, ze ked sa bojim odpovede, som ticho

Gerin

Ja tu mam temu, v ktorej pisem o tom, ze neviem ako povedat sestre velmi chulostivu a nepotvrdenu vec o jej snubencovi...Ale byt tebou, nemala by som problem sa normalne spytat svojho "kamarata" cokolvek. Vy nechodite von? Na kavu, prejst sa? A v ramci kecania sa normalne opytat, co on a vztahy? Preco mas s tym taky problem, stal tomu nerozumiem. Bojis sa toho, co sa dozvies alebo si si nie ista, ci chces cosi a nim riesit?

BJ

Z toho co si pisala, to vyznelo, ze pocity ti hovorili, aby si sa branila a preto si ho neriesila. Ver mi, dopadne to zle. V jednom bode sa to zlomilo, tam si sa poddala, to zlomenie bolo presne to "uz nechcem cakat dlhsie" , lebo je jednoduchsie podvolit sa , a ide to samo. Nehovorim, ze je celkom nanic, viem, ze neberes kazdeho, a ze ta aj niecim pritahuje, ale nieje to ten pravy. ten, ktory ti prinesie vztah na cely zivot, rodinu a pravu lasku. Sklames sa, ja to viem vycitit. Ale cin ako myslis, mas slobodnu volu, mozem len poradit, a pridat nazor.

Anka55

BJ ďakujem za názor aj to je názor aj keď s týmto nesúhlasím. Ja totiž nepotrebujem rýchlo niekoho lebo som sama, som dlhšie sama a práveže neberiem čo príde, skôr dávam na svoje vnútorne pocity, ale tento človek má zaujal. Ale tu som sa pozastavila pretože neviem čo ďalej mám robiť, nakoľko u dotyčného neviem .. rada by som vedela pravdu. Netlačím na pílu ani nič, skôr to beriem takto že sa má stať sa stane a všetko bude tak ako má byt.

BJ

Ja ti doporucujem, nechat ho.

Uz to "zlomilo sa vo mne nieco" je predzvestou toho, ze to dopadne zle. Na laske sa nic lamat nemusi, proste si sama, a chces jednoducho vztah, ale takto to nefunguje. vsetky tieto vztahy, co zacnu "zlomilo sa vo mne nieco", ked doliehal, alebo zrazu som citila motylyky v brusku a poddala som sa, vzdy dopadnu zle. laske sa nepoddava, to nieje laska, laska plynie sama, cize nic sa tam lamat nemusi. nikdy taketo vztahy nevyjdu, ale zeny sa casto uchylia k takymto vztahom, lebo je to jednoduche, neznesie ze je sama, a uz dlhsie cakat sa jej nechce. ale z toho co vidim, lepsie je ostat sam, ako zobrat toho nespravneho. vzdy to skonci pohromou, zlomenym srdcom, niekedy aj tyranim, ci dokonca aj znicenymi detmi.