Ako zvýšiť imunitu dieťaťu?

Príspevok v téme: Ako zvýšiť imunitu dieťaťu?
MammaPata

Ahojte, mám 5-ročného synčeka, ktorý má problém s oslabenou imunitou. Veľmi často býva chorý, keď je chvíľu doma a prelieči sa je to zase fajn, ale akonáhle ide zase do škôlky, hneď má zase soplík, začne kašľať...Samozrejme, že som s ním bola u lekára, jeme vitamíny - prírodné (ovocie, zeleninu), chodíme často vonku, otužujeme... Ďakujem za každú radu a pripomienku

Gima

Davajte mu ošupane kivi, ošupany banán a nastruhané jablko + pomaranč alebo mandarínka. Kupujte mu Actimel mliečko z Tesca. Tiež je dobrý jogurtový nápoj.

Jane3230

podla mna nie je odveci detom davat aj nejake vitaminove doplnky. Nam sa osvedcili martankovia a sumive cecko... aspon myslim, no chori byvaju minimalne...

Marosko-n

Dávajte mu pravidelne surový cesnak a problém sa spraví, a nezabudnite mu dávať surové domáce vajíčko- jedno žltko za dva dní, roztrepať do mliečka s medom aj so surovým cesnakom.

stastnablcha

ja som bola v dr.maxe nakupovat celaskon a teta tam mi poradila viacero veci a tak sme podavali a detiska su uplne v pohode :)

vrana80

My mame doma Draci sirup a este davam babam aj probiotika, uz sme vyskusali rozne, teraz mame Probiomaxik od Dr.Max.

Babet

Každý máme slobodnú voľbu a je zbytočné sa navzájom presviedčať ktorý postup je správny. Jediné čo je asi problém že za deti rozhodujú ich rodičia. Škoda že deti nemajú dosť vedomostí aby sa mohli rozhodnúť samé. Tak často nesú celý život následky rozhodnutia ich rodičov. Ja na to nie som inak aj ja som rozhodla za moje deti lebo oni to urobiť zatial nemohli. O očkovani si vela študujem a snažím sa počúvať hlavne odborníkov. Aj tu je názor jednej kvalifikovanej a informovanej lekárky:

www.youtube.com

A ešte k téme zvyšovania imunity u dieťaťa tak náš syn nemal len zníženú imunitu mal závažné ochorenie v liečbe na troch medicínskych klinikách bez efektu. Momentálne je v liečbe u dr. Albertovej a výsledky neporovnatelné.

Bubliii

Martina, nedám sa zatiahnuť do diskusie so zapáleným antivaxerom, pretože to nie je zmyslom tejto témy, ale toľko Vám poviem - na rozdiel od Vás mám o téme niečo naštudované a deti si určite zaočkovať dám. Ale kvôli "odborníkom" ako vy trpí tzv. kolektívna imunita, takže nakoniec sú ohrozené všetky deti. Dúfam len, že časom si ľudia uvedomia, že veda, výskum a lekári tu ozaj nie sú od toho, aby ľuďom škodili, ale naopak.
To je z mojej strany všetko a ku téme sa už vyjadrovať nebudem.