ahojte, no som tu zas....je podľa vás normálne že ma priateľka aj po trištvrte roku vzťahu skúša? normálne ma to naštvalo....akože je chorá, viezol som ju domov s tým že s ňou ostanem do večera...ale práve začína byť dosť chorá, tak mi vravela či nebude lepšie keď nebudem pri nej nech sa nenakazím, na to som povedal že s ňou chcem ostať....ona má stále presviedčala že to bude lepšie, že si lahne a skúsi sa z toho dostať...tak sme sa "dohodli" že teda nech si ide lahnút a zajtra alebo pozajtra prídem....prídem domov a píše mi že to ma len skúšala, je naštvaná a že celý týždeň sa neuvidíme, že nechce....a to som myslel že myslí úprimne aby som sa nenakazil kedže vie že mám dosť roboty do školy a nemal by som vymeškať nič
Váš názor na toto poprosím
skúša ma
ale vies, ze pedofilia je ilegalna? lebo tak detinske spravanie nemoze mat dievca starsie ako 14 rokov...
vidím že sem prišla kôpka slniečkárok...idem si po pušku
urazila?
choré dievča,sorry
agatakopecna ....
na niektore "zeny" je pomenovanie pica vhodnejsie ako zena
to sa tyka aj teba !
pretoze zena sa takto ako ty nevyjadruje !
uz v obcianskom preukaze by ste niektore mali mat uvedene pod kolonkou pohlavie, namiesto zenske, ci f rovno napisane piča
agata kopecna musi byt vymyslena alebo ju tatko jebaval do riti
lebo normalna neni
Samotny fakt ze ho skusala sa takto za takychto okolnosti a z takto opisaneho textu neda posudzovat ako nenormalny. Chalan by musel napisat o jej spravani ovela viac aby sa nieco dalo usudzovat alebo vyvratit ale aj to len odhadom.
Tak este raz. Zakladatel temy si moze pisany text jeho priatelky vysvetlovat nespravne. Podla opisu sa totiz da interpretovat viacerymi sposobmi. Okrem toho si to uz mozno davno vysvetlili :)
A dalsia vec. Z opisu nevyplyva ze by sa jej spravanie vymykalo od normy alebo by bolo nejak prehnane. Mne skor vyplyva ze skusala jeho reakciu ale je si vedoma ze by ho mohla nakazit takze je natolko rozumna ze s nim byt nechce ale mrzi ju ze sa neuvidia. Jedna z moznych interpretacii.
agatakopecna, ja som žena, tiež dokonca som mala aj veľa nezdravých vzťahov s nedobrými chlapmi (bohužiaľ), a napriek tomu si myslím rovnako ako veľa prispievateľov podomnou, že tá Frostova priateľka je manipulátorka ktorá sa nespráva normálne. Dysfunkčné ba možno až škodlivé správanie sa nelimituje len na jedno pohlavie, ako sa tu vy snažíte hlúpo naznačiť. Aj keď si človek číta napr. psychologické knihy o vzťahoch, tak je tam písané že základom má byť čistá, zrozumiteľná a priama komunikácia, nie nejaké manipulatívne hry. Tá ženská by si takto dovolila správať sa aj v zamestnatní? Že bude hrať nejakú hru, aby akože niekoho "vyskúšala"? No to by ju každý normálny šéf po čase vyhodil a v kolektíve ostatných zamestnancov by tiež nebola obľúbená (pokiaľ by teda neboli rovnakého druhu a razenia ako ona). Tak prečo si ona myslí, že toto je akceptovateľné vo vzťahoch? Zjavne je to osoba, čo nevie čo so sebou a potrebuje vyrábať drámu a problémy tam, kde nie sú. Po anglicky sa takéto ženské nazývajú "drama queen". Ja zaujímavé že ona vôbec neberie ohľad na to, že ten jej priateľ má teraz skúškové obdobie a potrebuje byť zdravý, ale ako sa zdá ju to vôbec nezaujíma. Namiesto toho aby ho podporila mu ešte robí scény. Ja raz nechápem prečo sa chlapi dávajú s takýmito xantipami dokopy keď existuje kopec normálnych a dobrých dievčat a žien ako partneriek pre život... No a to že niekomu vyčítaš vulgárne slová a zároveň na to napíšeš "takú by som ti prijebala, že by sa ti z huby krvavá kaša liala potokom", tak na to sa už snáď ani nedá nič povedať... :((
agatka na tomto fore je to samy nestastny zakomplexovany chlap takze sa nicomu necudujte..su radi ked mozu niekoho urazit lebo sa sami citia zle...