ahojte, no som tu zas....je podľa vás normálne že ma priateľka aj po trištvrte roku vzťahu skúša? normálne ma to naštvalo....akože je chorá, viezol som ju domov s tým že s ňou ostanem do večera...ale práve začína byť dosť chorá, tak mi vravela či nebude lepšie keď nebudem pri nej nech sa nenakazím, na to som povedal že s ňou chcem ostať....ona má stále presviedčala že to bude lepšie, že si lahne a skúsi sa z toho dostať...tak sme sa "dohodli" že teda nech si ide lahnút a zajtra alebo pozajtra prídem....prídem domov a píše mi že to ma len skúšala, je naštvaná a že celý týždeň sa neuvidíme, že nechce....a to som myslel že myslí úprimne aby som sa nenakazil kedže vie že mám dosť roboty do školy a nemal by som vymeškať nič
Váš názor na toto poprosím
skúša ma
agatka vdaka ti za vsetky zeny, ja nepouzivam vulgarizmy, ale tiez by som im najradsej pribuchla medzi dvere...odmietam komunikovat na takejto urovni...a tiez som sklamana zo zistenia, ked veci nesluzia na to na co vyzeraju ...som naivna...tak sa porucam
Tak asi ma na to dôvod, nie??????? Keď chlapi sú take hovada, že ich treba nonstop pozorovať. Hlúpe jednobunkovce... Môžeš byť rád, že ti má kto kolo guli chodiť a že si máš kde zasunuť. Ale nie, ty si ešte dovolíš sa na ňu sťažovať na internete !!!!!!
Buki, ako môžeš nazvať ženu pičou !!!!!!! Tu za počitačom sa robíš odvážny, ale naživo by si sa zrejme bal žene aj do oči pozrieť ako väčšina chlapov!! A keby predsalen máš tu guráž nazvať mňa alebo imu ženu nejakým vulgarizmom, takú by som ti
prijebala, že by sa ti z huby krvavá kaša liala potokom !
:O no pekne
Napis jej ze je p*ca a nech prestane citat Bravo lebo jej to lezie na mozog.
nie nesprava sa takto kazda obcas !
nie kazda zenska je cistokrvna pica ako tato
a to nie je obcas, co viem tak on uz tu ma piatu temu o priatelke a furt si stazuje tu na fore takze normalne to nebude
A áno, ako hovorí príspevok podo mnou niekde, netreba z toho hneď robiť drámu! Keby to takto bolo a kvôli tomu by sa ľudia rozchádzali, tak nemáme na svete žiadne páry.
Pozri, každý má niekedy svoje debilné dni, kedy sa správa ako umrnčané decko. Môj muž napr, keď je chorý, prská okolo seba, ľutuje sa a aj keď mu prinesiem čaj, dokáže byť na mňa podráždený :D raz som mu tiež povedala, že sa o seba bude starať sám, keď je taký a odvtedy sa trocha krotí, aj keď mu to nejde na 100 percent, ja tiež vydržím - postarám sa o pitie jedlo, poškrabkám a potom padám do mesta :D
A nehovorím ani o sebe, keď mám teda dostať krámy. Ten môj drahý má tiež nervy - snažím sa byť funky a on sa tiež snaží by't trpezlivý.
Ale jednoznačne, hneď, ako sa takto správa, je namieste povedať normálne, že toto teda nie. Nesmieš to trpieť bez slova a potom inokedy napr. vybuchnúť, Cca hranice si nastavte hneď, dôsledne.
Normalne sa pochlap a povedz jej, že takto teda nie. Chce niečo, nech nehovorí opak. Ideálne, nech ti povie rovno, čo naozaj chce (to samozrejme nefunguje, keď napr. chce, aby si ju niečím prekvapil :D) ale toto čo robí je absurdné.
Proste žiadna hádka, ale sadni si ňou a povedz jej, že chceš, aby ste komunikovali takto, nie si Sibyla, aby si vedel čítať v jej hlave, a nemá to nić s tým, či ju máš alebo nemáš rád.
Apropo krámy - je to brutál, ale spomínam si, že ke'd som mávala silné PMS, mala som sklony k takýmto detinským excesom, sama som nechápala, čo sa to so mnou deje. Ale jediné riešenie je sa ovládať, to platí aj pre ńu.
nemyslim si ze by to bolo nenormalne.
netreba to hned demonizovat, psychiatrizovat, alebo hladat za tym zle umysli. je to pomerne bezne zenske spravanie. ano skusa ta. vsetky zeny skusaju, pravdaze nie vsetky rovnakym sposobom. niektore nezrelym pubertalnym a nemaju to ani nejak zvlast prespekulovane, vlastne niekedy to ani nemusia robit vyslovene vedome. zeny su proste take emotivne bytosti. niektore ta budu skusat nenapadnejsie a premyslenejsie, racionalnejsie, alebo az tvrdsie, urcite v tom hra ulohu aj inteligencia. proste toto co riesis je uplna prkotina, sory. ak sa v tom nevies zorientovat asi si neskuseny. ak si s tym nevies rady najlepsie je
riesit by si to mal az keby toto jej spravanie sa u nej vyskytovalo casto, pravidelne, prehanala by to.
no ak ta skusa s tvojim suhlasom.....casova doba moze byt kludne aj neobmedzena, cim viac obmedzeni su ludia, ktori v comsi takom zotrvavaju
Mňa by takto vyskúšala prvý aj posledný krát...