ahojte, no som tu zas....je podľa vás normálne že ma priateľka aj po trištvrte roku vzťahu skúša? normálne ma to naštvalo....akože je chorá, viezol som ju domov s tým že s ňou ostanem do večera...ale práve začína byť dosť chorá, tak mi vravela či nebude lepšie keď nebudem pri nej nech sa nenakazím, na to som povedal že s ňou chcem ostať....ona má stále presviedčala že to bude lepšie, že si lahne a skúsi sa z toho dostať...tak sme sa "dohodli" že teda nech si ide lahnút a zajtra alebo pozajtra prídem....prídem domov a píše mi že to ma len skúšala, je naštvaná a že celý týždeň sa neuvidíme, že nechce....a to som myslel že myslí úprimne aby som sa nenakazil kedže vie že mám dosť roboty do školy a nemal by som vymeškať nič
Váš názor na toto poprosím
skúša ma
Fakt na toto potrebujes pocut nase nazory? Ak ano, tak potom si zasluzis, co mas, co ti na to poviem.
nie, neni to normálne.
A tiež si myslím, že takéto niečo robia drbnutí ľudia, jedno či ženy alebo chlapi. Lebo keby si silou mocou zostal, bola by nasratá, že si zostal a nerešpektoval jej želanie. A ked si odišiel je zase nasratá, lebo ťa "skúšala"? Wtf? To keď jej donesieš čokoládu, hodí ti to do ksichtu, že z nej chceš urobiť tučnú kravu? Alebo jej donesieš tulipán a ona sa urazí, lebo si ju tak málo vážiš, že namiesto dvojmetrovej kytice si doniesol len jeden sprostý kvet?? Kopnúť do riti takého človeka.
Po tom týždni čo sa neuvidíte jej povedz, že si teraz na ňu nasratý ty a neuvidíte sa ďalší týždeň. Ak jej ukážeš, že si pevný a nenecháš so sebou zametať, buď skrotne, uvedomí sa, možno sa naučí správať normálne (boh vie), alebo bude robiť výstupy a hľadať spôsoby ako s tebou manipulovať. Bacha na ňu a nebuď sprostý. Nič zlé si neurobil.
co ti k tomu napisem ? ze sa cudujem ked sa nedokazes zorientovat v takej situacii a riesit ju a ze ostatni v diskusii za jej spravanim hned hladaju nejaku zavaznu povahovu crtu a beru to ako cosi zavazne.
medikamentus má úplnú pravdu, na čo ti je taká drbnutá baba, vykašli sa na ňu a budeš mať pokoj
S takýmto človekom sa podľa mňa nedá žiť. Veď budeš vkuse v napätí, či to, čo hovorí, myslí vážne alebo Ťa len skúša. Asi by si si mal nájsť normálnu babu, ktorá si Ťa bude vážiť a nie si z Teba robiť...
Manipulatorka, necitliva k tvojmu vnutru. Toto nie je skusanie...
Toto je nedobra povaha a bude sa zhorsovat. Vnimaj svoju
intuiciu a zariad sa. Lebo podla toho mala co si napisal
mna moja intu viedla napisat toto.
niektore zeny sa maju tak dobre ze robia problemy tam kde niesu.....
co nevidis? toto robia pubertiacky a drbnute zenske. takze gratulacia ....si este uzijes ale . to nebude :D teraz by ti mala zavolat a urobit ti dobru fajku s vystrekom do pusy na prevenciu, ale je to drblina takze nic nebude
alebo to je tým že má krámy?