neviem ako yačať, nuž napíšem rovno... môj manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky, už dlhšiu dobu si ma nevšíma, žiadny kontakt, iba čo musí,ani intíme zblíženie. stále ospevuej priateľku svojho brata, ktorá je vydatá v USA, na SK chodí na 4 mesiace, no vtedy je stále u brata, ja pre neho nemám cenu, som len žena, ktorá varí , upratuje, perie a žehlí, stará sa o syna. Nemôžem k tomu povedať an isvoj názor, ona je totiž ešte vydatá, manžel bohatý, dobre ju zabezpečil, ale keď som povedala, že to nie je fér voči jej manželovi, tka sa rozčúlil, vraj aká je ona dobrá žena, a chcel ma biť... no čo k tomu dodať, neviem, napíštemi prosím váš názor. S manželo ms me 17 rokov.
manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky
oktobrova neviem kde sa spoznali, a žije sám, odišiel od ženy totiž, nie je rozvedený, ani ona, je maldšia od neho o 14 rokov , a môj manžel sa tam všemožne snaží chodiť celé leto vraj poyrieť brata a kúpať sa v bazéne. Mňa a syna zoberie raz za čas, taký je jeho plán.
jeho to prejde, skor ci neskor, nejako to preckaj a rob si svoje, nic mu nehovor, lebo to zhorsis
dvaja bratia a jedna baba, no pekne, ten brat zije sam? to kde sa spoznali?
*cholesterol* stvárajú všeličo, často hlúposti
Nuz laska hory prenasa, zalubeny muz ci zena stvaraju vselico, su zmyslov zbaveni nezostava ti len pockat kym vytriezvie az potom s nim bude rozumna rec.
ILily to nemôžem, počkám do leta, príde ona a uvidíme, ako to dopadne , potrebujem si dosť vecí objasniť, nechcem konať unáhlene, mám predsa rodinu ...povedal mi, že sa spamätal, v čom spočíva jeho spamätanie sa , to chce čas.
allisia ty si vypila riedidlo ci co? ja chapem, ze je tam preklep, ale tak kazdy sa nsad dovtipit vie, ze to 17 sa netyka veku...ja robim tiez preklepy a vibudu aj v tomto prispevku nejake, no opravovat sa mi to teraz nechce
ty si sa snim mala uz davno rozviest a nie hrat sa na manzelku a este k tomu ignorujucu, pricom mu je uplne jasne, ze si v tom az po krk a bude ti robit napriek
ja sa mu nedivim, no divim sa tebe
vymysel..bratov azena?manzelka,ale neni manzelka?a obaja mate 17 ? dievca preboha, aspon nekecaj
baradu ďakujem pekne za odpoveď a radu, nerobím mu scény, netlačím na neho, dokonca ma potešilo , že konečne povedal že keď má veľké prsia, to nie je všetko, ja tiež nemám malé, no obrovské sa mi ani nepáčia, a to som mu aj povedala, nech vidí že sa mám rada, a jeho názor ma nezaujíma, a je málo inteligentný na to, aby pochopil, kto je jeho manželka, nech to vie.
pozri, vies ako to chodi, zalubenie je taky stav, ze clovek nie je pristupny argumentom, trochu sa mu vypne mozog.
ako skuseny muz ti poviem, ze by si mala trochu zvolnit, drzat si mierny odstup, ale nehraj urazenu, nerob zo seba furiu, ale ani na neho netlac. muz ma o zenu zaujem vtedy, ak mu ona trochu unika, je menej pristupna.
ak by som ti mal poradit vseobecne, rob presne opak toho, co mas pocit, ze by si robit mala. mam totiz skusenost, ze zenske reakcie su v takýchto pripadoch uplne opacne - zacnete robit sceny, srdcervuco dokazovat, ze vas nema opustat a pod. :)
vela zien tiez robi chybu, ze prestanu byt zenami a stanu sa uz iba matkami ci gazdinkami. ver tomu, ze muzov matky deti a gazdinky nijak nepritahuju.
zacni si robit svoj program, trochu poflirtuj s inými muzmi, obnov v sebe zensku iskru.