manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky

Príspevok v téme: manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky
LEA02

neviem ako yačať, nuž napíšem rovno... môj manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky, už dlhšiu dobu si ma nevšíma, žiadny kontakt, iba čo musí,ani intíme zblíženie. stále ospevuej priateľku svojho brata, ktorá je vydatá v USA, na SK chodí na 4 mesiace, no vtedy je stále u brata, ja pre neho nemám cenu, som len žena, ktorá varí , upratuje, perie a žehlí, stará sa o syna. Nemôžem k tomu povedať an isvoj názor, ona je totiž ešte vydatá, manžel bohatý, dobre ju zabezpečil, ale keď som povedala, že to nie je fér voči jej manželovi, tka sa rozčúlil, vraj aká je ona dobrá žena, a chcel ma biť... no čo k tomu dodať, neviem, napíštemi prosím váš názor. S manželo ms me 17 rokov.

LEA02

vraciam sa k mojej téme, aby ste mi poradili, manžel podráždene reaguje keď sa spomenie meno tej bratovje priateľky, nedá na ňu dopustiť, hoci mi nesiaha po kolená, neviem čo to je, muži poraďte, neviem čo si mám o tom myslieť , nevie s dočkať kedz už príde na SK, povedal, že bude tam chodiť za bratom a nebudem mu vraj rozkazovať, ale ray ya týždeň k bratovi zoberkie aj nás, teda mňa a syna, no on tam pôjde niekedy sám asi 2 krát dl týždňa, už neviem či naše manželstvo udrať ale bo počkať do leta, uvidím, ako to bude.

Patrikos

neviem, ja som sa v tom akosi stratil, už neviem kto je kto a tie rodinné zväzky len ma rozhorčila veta že ťa chcel byť pre tvoj názor. To ja by som na ženu nikdy ruku nezdvihol a už vôbec nie pre jej názor. Bil by som ženy len ktoré si to zazlúžia napr. týrajú vlastné deti či príbuzných a ubližujú iným ale pre názor biť? To čo už len za chujového hajzla je? Ženu ani kvetinou neudrieš.. ženu samozrejme nie sviňu :D

LEA02

a_dr1a ďakujem za povzbudenie, som vzdelaná žena, milujem svoju prácu, svoje deti, a tiež manžela, robím všetko aby im bolo dobre, preto ma to tak zasiahlo.

LEA02

osmoza , neviem či je to domýšľavosť, keď ma chcel pre môj názor biť, vylúčili ma s bratom z toho, lebo vraj by som to povedala bratovej žene, on je totiž stále ženatý..Ale prečo by som švagrinej jatrila rany, to si musia medzi sebou vyriešiť oni, nechal ju po dlhých rokoch manželstva. A v konečnom dôsledku je mi jej ľúto.

LEA02

nepoynám ju, lebo švagor nechcel aby som o nej vedela, nevedel totiž, či s bude s ňou ...ale manžel ju poyná 2 roky, celé leto tam chodil, vraj okúpať sa v bazéne, sám, nás tu nechal , nestaral sa čo robíme, a mohli smeísť spolu na výlet, on nerobil v lete, ráno vstal o 9, naraňajkoval sa, naobdoval a išiel tam, prišiel až večer, o pol 10 alebo o 10, grilovali a kúpali sa v bazéne .Ona príde v lete, zase na 4 mesiace, teraz je v USA, ona nerobí, tak asi pre paniaze, alebo neviem.

lLily

laske nerozkazes, no manzelovi by si mohla....ci ta pocuvne, to je uz na nom

inak si akosi neviemrpedtavit atmosferu toho vasho rozhovoru, ak to teda nebolo viacmenej zo srandy, ktora sa zmenila v domyslavost

a_dr1a

"ja pre neho nemám cenu, som len žena, ktorá varí , upratuje, perie a žehlí, stará sa o syna"
Tak to zmen. Prestan robit kucharku pracku zehlicku operku sluzku ai.
Stan sa opat Zenou. Sebavedomou nezlomnou. Nie pre toho tvojho tlka, co mas doma, ale sama kvoli sebe. Kvoli synovi. A ak sa este raz na teba "zazenie" ci co, nelen a panvicou mu ukaz kde je sever. Nerob zo seba dalej handru.
No bodaj by do hentej nebol paf. Vsak je hyckana udrziavana kraska, ktora sa stara iba o seba a svoj dokonaly vzhlad vyzor.
A nemysli si, ze sa dotycna na toho tvojho ulakomi. On ze sniva v bdelom stave a preziva delirium je jeho "problem" a zrejme aj prichadzajuca kriza stredneho veku.
Prestan sa obetovat, zacni konecne zit. Nebud na muzovi tak chorobne zavisla. Sama vidis coho si sa po 17r "dockala".
Takze prestan robit doma podradne pomocne prace a zober kormidlo do svojich ruk. Zacni konecne zit, venuj sa sama sebe, dopraj si vsetko naco si doposial nemala cas lebo si zila iba pre muza a rodinu. Syna pravdaze nezacni zanedbavat. Tomu sa venuj ako doposial a miluj ho este vacsmi. Ale prestan robit doma muzovi sluzku ktora nema ziadnu hodnotu cenu. Obnov zas spolocenske kontakty styky. A co to pises v tomto vasom stave o neznostiach intimnostiach? Dobre ze ta nemlati a ty snivas s nim este o sexe? Pokial nemate BDSM vztah tak zabudni. Tym si ho teraz isto neziskas ked ten sniva o dakej "usa" kraske)) A ty si s nou neni v kontakte? Lebo je zvlastne ze tvoj muz ano a ty nie. Svagor predsa za tie 4mesiace co travia spolocne cas kym je na Sk sa asi s vami stretavaju, nie? Hlavu hore

osmoza

a to si len na zaklade jeho vety ze je to dobra zena dedukovala ze sa do nej zalubil?
Niesi velmi domyslava? Vies kazdy vidi len to co chce vidiet....

Asik

Nemozes riadit zivot inym nemas pravo sudit odsudzovat, su aj take zeny ako ona.Cas vsetko ukaze a snad sa tvoj svagor spamata, ono na druhej strane nemozes vediet ako zije s manzelom asi to nebude idylka ked sa idu rozvadzat.