neviem ako yačať, nuž napíšem rovno... môj manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky, už dlhšiu dobu si ma nevšíma, žiadny kontakt, iba čo musí,ani intíme zblíženie. stále ospevuej priateľku svojho brata, ktorá je vydatá v USA, na SK chodí na 4 mesiace, no vtedy je stále u brata, ja pre neho nemám cenu, som len žena, ktorá varí , upratuje, perie a žehlí, stará sa o syna. Nemôžem k tomu povedať an isvoj názor, ona je totiž ešte vydatá, manžel bohatý, dobre ju zabezpečil, ale keď som povedala, že to nie je fér voči jej manželovi, tka sa rozčúlil, vraj aká je ona dobrá žena, a chcel ma biť... no čo k tomu dodať, neviem, napíštemi prosím váš názor. S manželo ms me 17 rokov.
manžel sa zaľúbil do bratovej priateľky
nepochopil si ma Asik, len mi je divné, ako mu môže byť sympatická taká žena, čo vzužíva svojho manžela, a príde na Slovesnko a tu žije s iným mužom . nemohla by to urobiť, mám totiž charakter.
ešte niečo , je to môj manžel, tak ako že čo sa do toho staráš ??
mňa to trápi, ak nevieš normálne poradiť, urážať nemusíš ... a neviem čo jej mám yávidieť keď ju ani nepoznám.
A ty sa preco do toho staras, nehas co ta nepali.Mam pocit, ze tej zene zavidis nechaj tak vztahy, netreba sa miesat do druheho.Zi a nechaj zit
kiddo , hlod je len to, že ona je dobrá žena, taká nie je dobrá žena čo spáva s iným chlapom a využíva manžela.
Erikuška, načo sme píšu ľudia, čo nechápu tohp druhého ? nevieš ?
kiddo a čo je na tom hlod ? je to tak bohužiaľ.
saturdauynight , čítaj pozorne, ja sa nezamotávam, ona má manžela v USA a na SK chodí na 4 mesiace , tu sa stretáva s manželovým bratom.
najlepsi hlod: vraj aká je ona dobrá žena, a chcel ma biť...
:D :D :D