Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?

Príspevok v téme: Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?
Mangel

Keď nie je, tak nejak u mňa rýchlo vymiznú nežnosti - objatia, bozky, dobrá noc, dobré ráno, túlenie atď. Manželke to chýba, ale manželstvo nie je o plnení výhradne ženských potrieb. Vzťah sme mali bez sexu, ja som predtým vzťahy nemal, ona chodila zo vzťahu do vzťahu, na rozdiel odo mňa si dostatočne užila.
Keď si ona v našom vzťahu dokázala povedať nedám, tak si ja teraz dokážem povedať, že nežnosti nebudú, mužom to všeobecne až tak nechýba. Ak sa ona nevie premôcť v jednej veci, tak neviem prečo by som sa ja mal premáhať. Čo si o tom myslíte vy, resp. ako to máte, keď vo vzťahu chýba sex, začnete aj vy obmedzovať iné veci, ktoré má rád váš partner?

hahahaha

Mužom to nechyba, ???? nie nahodou opačne?Že ked to maju, tak urobia plno vecí,a ked to nemaju tí samičkovia, tak su nervozni.
Ale šport to vie velmi dobre ukludnit.
Život je aj o nejakých pekných veciach.

hahahaha

Mužom to nechyba, ???? nie nahodou opačne?Že ked to maju, tak urobia plno vecí,a ked to nemaju tí samičkovia, tak su nervozni.
Ale šport to vie velmi dobre ukludnit.
Život je aj o nejakých pekných veciach.

konica9

Mangel lenze aj to ze sa zacnes hrat na urazeneho a nic viac nespravis je len voda na jej mlyn, to je to iste co doprosovanie - ona vidi ze si na nu kratky a ze s tym nic viac nezmozes a ze ta to trapi a to jej robi najviac dobre

konica9

staci aby raz zena zistila ze si makky aby si razne zakrocil ked tebou zacne manipulovat odopieranim sexu a uz to bude robit stale, presne ako bolo spomenute lebo strati respekt a z tohto bludneho kruhu vyuzivania a brnkania na city vedie uz akurat rozchod. a netreba sa spoliehat ze "pride na psa mraz", to je vrchol muzskej naivity lebo kazda co len trochu obstojna zena ked uz aj zacne potrebovat sex alebo neznosti tak ma milion moznosti ako si to dopriat bez toho aby doliezala za tebou

Mangel

Ja sa jej nedoprosujem, to už vôbec nie, akurát, že rýchlo ochladnem. A vidím, že jej tie maličkosti chýbajú, ale ja sa mám zrazu premáhať? Preto som sa pýtal ako to majú ostatní a vidím, že je to podobne.

brmbolec43

Vztah nie je o "trestani" a robeni si naschvalov. Si ako male decko, co trucuje. Co tak sa s nou porozpravat miesto toho, aby si svoje problemy vypisoval na nete? Tvoja partnerka mozno ani len netusi, ze potrebujes mat sex castejsie. Kazdopadne, mozes mi verit, ze rokmi v dlhodobom vztahu aj ten chlap zisti, ze podstatnejsie je mat oporu, pochopenie a objatie vo vztahu nez sexovat 3x tyzdenne.

0vecka

ja moju trestam ked nechce dat tym ze ju uz neprehovaram a pockam kym pride na psa mraz..

ale suhlasim ze proste najme nevies preco nechce mozno to nieje len tak a jej je to dost neprijemne ked zrovna nema chut.

dobrarada

Zena odmietanim sexu muzovi dava najavo svoju nadradenost. Jej muz ju nevzrusuje alebo k nemu nema respekt, ponechava si ho len ako submisivneho otroka na plnenie svojich zelani a ako zalohy kym si nenajde nieco lepsie. Ak mas v sebe aspon nejake zvysky dostojnosti tak sa jej prestan doprosovat ako zufalec, rozid sa s nou a najdi si dievca ktore ta bude respektovat ako muza so vsetkym co k tomu patri.