Keď nie je, tak nejak u mňa rýchlo vymiznú nežnosti - objatia, bozky, dobrá noc, dobré ráno, túlenie atď. Manželke to chýba, ale manželstvo nie je o plnení výhradne ženských potrieb. Vzťah sme mali bez sexu, ja som predtým vzťahy nemal, ona chodila zo vzťahu do vzťahu, na rozdiel odo mňa si dostatočne užila.
Keď si ona v našom vzťahu dokázala povedať nedám, tak si ja teraz dokážem povedať, že nežnosti nebudú, mužom to všeobecne až tak nechýba. Ak sa ona nevie premôcť v jednej veci, tak neviem prečo by som sa ja mal premáhať. Čo si o tom myslíte vy, resp. ako to máte, keď vo vzťahu chýba sex, začnete aj vy obmedzovať iné veci, ktoré má rád váš partner?
Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?
Mal som tiez takuto partnerku. Sex bol tak raz za mesiac. Skusal som vselico, ci ist na nu jemne, dotyky, pusinky, komplimenty, hladkanie, skrabkanie, masaze. Ale aj tvrdsie, aj hracky som kupil. Aj som skusil nezaujem o nu, aj rozhovory co a ako si predstavuje. Nic nepomohlo, proste o sex nemala zaujem. Na moje predstavy ako by sa to mne pacilo, ci uz predohra ci samotny sex nereagovala, nedockal som sa od nej nic. Problemy dole nemala ziadne, aspon nie pravidelne opakujuce sa. Nikdy by som nepovedal, ze sex bude dovod na rozchod ale bol, vydrzal som 4 roky takto. Uz taku nechcem a som rad, ze na svadbu a deti nedoslo vtedy :-)
No daj ty mudrlant ako to realne funguje medzi zenou a muzom, lebo vsetci sme tu sprosti a podpapucnici, hoci mame dlhodobe fungujuce vztahy.
Ci ty tej svojej zavelis a prikazes a myslis si aky si borec fungujuci? Takychto deviantov mam najradsej.
0večka a orálom si obdarený vtedy keď donesieš štvrťročné prémie :D ty si iný pudlík
Ovečka ja zas nechápem mužov ktorý zostávajú so ženou ktorá je ochotná im to tak raz týždenne urobiť rukou a oni sú ešte aj vďační ako pudlíci. :D však by som sa pod zem prepadol keby som mal toto doma, neviem či nemáte ani kúsok sebavedomia alebo hrdosti alebo čo ste zač ale robíte len hanbu a škodu mužskému pokoleniu :D
"Ochranuj ju, pomahaj jej, bud jej gentlemanom"
Nič proti, ale takéto kydy môže tvrdiť asi len chlap ktorý v živote žiadnu ženu nemal a jedine čo pozna sú možno rozprávky a romantické filmy... To sú proste úplne nereálne predstavy o tom ako to funguje medzi ženou a mužom.
Ešte mi napadá že to píše nejaká ženská čo piše pod mužským nickom lebo jej tiež náramne vyhovuje že má nejakého nešťastného podpapučníka ktorého využíva a podvádza kde sa dá. :D
co fakt nepochopim je ze preco sa zeny nevedia prinutit a aspon raz za tyzden spravit par pohybov rukou a hotovka...
Mangel prestan si to vynucovat. Tvar sa, ze ty nic, ty muzikant a uvidis, ze sama na teba skoci cela nadrzana a zajazdi si na tvojom konikovi :))) ak nie, je to stratene. Nemozes ju nutit, musis to urobit rafinovane, aby mala na teba sama, nie ze chut, ale chutisko. Ochranuj ju, pomahaj jej, bud jej gentlemanom, ale nie prvoplanovo, falosne, okato, ze chcem za to nieco, lebo vtedy ju manipulujes chlapce a to zeny odhalia.
Dianna25 a fijonka zabudol som pre vas jeden stavnaty len tak zo suchej paty :)
A preco si vy dve diovky myslite, ze ste lepsie ako tie, co si vyberu muzi? Co ste vy ochotne ponuknut? Tak preco su z vas potom ohrdnute fuchtle bez chlapa? Ja osobne by som nikdy nechcel takto utocnu zenu s nenavistou voci inym zenam. Nie je to zenske a je to take jedovate. Asi by som sa bal, ze sa tym jedom nakazim a aj moj vtacok by sa mozno nakazil. Kazdy je svojpravna bytost a vyberie si koho chce, nie vzdy to dopadne tak akoby chcel, lebo clovek je omylny. Ale vy musite byt tipitopi diovky, ale aj tak nechcem.
Viem kedy má mikózu, svrbenie, alebo menštruáciu. Väčšiu sex je, pomáham, teším sa celý deň, pusinky, vychválim atď. Niekdy sa jej nechcelo, ale zo začiatku som to dokázal rozbehnúť, že sa jej to nakoniec páčilo. Keď nič po takom dni nie je, tak ma to znechutí, že už potom dlhšie nemám najmenšiu chuť. Asi únava, alebo stereotyp, neviem načo by ma s tým potrebovala manipulovať, momentálne nič neriešime, že ona niečo chce a ja nie. Možno by sme to mali obmeniť, stále robíme to isté, alebo sa porozprávať.
súhlasím s @BielaKobra. Vo vzťahu je dôležité komunikovať. Možno má manželka skutočne problémy v intímnej oblasti. Pýtal si sa jej, prečo ťa odmieta a nežijete intímne? Ja som mala problém po pôrode so suchou pošvou, sex bol pre mňa bolestivý a nepríjemný. Manželovi som sa to hanbila povedať, nechcela som ho sklamať, lebo viem, aké je to pre muža dôležité, ale neskôr som už nemohla...nepríjemné pocity y bolesť bola taká nepríjemná...Manželovi som povedala, čo ma trápi, spolu sme hľadali riešenie. používala som vaginálny gél Hydrofemin s kyselinou hyaluronovou a kyselinou mliečnou, aby sa moje problémy so suchou pošvou stratili. Manžel bol veľmi chápavý a naše manželstvo to len posilnilo. Preto opäť opakujem! Je potrebné hovoriť a nie trestať sa