Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?

Príspevok v téme: Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?
Mangel

Keď nie je, tak nejak u mňa rýchlo vymiznú nežnosti - objatia, bozky, dobrá noc, dobré ráno, túlenie atď. Manželke to chýba, ale manželstvo nie je o plnení výhradne ženských potrieb. Vzťah sme mali bez sexu, ja som predtým vzťahy nemal, ona chodila zo vzťahu do vzťahu, na rozdiel odo mňa si dostatočne užila.
Keď si ona v našom vzťahu dokázala povedať nedám, tak si ja teraz dokážem povedať, že nežnosti nebudú, mužom to všeobecne až tak nechýba. Ak sa ona nevie premôcť v jednej veci, tak neviem prečo by som sa ja mal premáhať. Čo si o tom myslíte vy, resp. ako to máte, keď vo vzťahu chýba sex, začnete aj vy obmedzovať iné veci, ktoré má rád váš partner?

grckagrc

Adr1_a nesuhlasis, nesuhlasis a pises to iste, co vsetci.

Najlepsie opat a zas naveky pre mna Fantasyi. Teba by som ja veru nikdy netrestal :) ale dal ti, co by mi sily stacili. Skoda, ze ma nechces :(

0vecka

a_dr1a tiez mi to pride take sdi sko krb som povedal: ono v podstate aj Meciar je dobry clovek co ked vsetko co spravil robil preto ze uniesli jeho dceru a vyhrazali sa ze ju zabiju??

a_dr1a

Ja zas nesuhlasim s tymito dvoma poslednymi prispevkami)) To je take iste hadanie tipovanie (ze je chora, ma zdravotne problemy ai), ako pisali zas ale o inom predosle prispevky.
Zas je vseobecne znamy fakt, ze zeny sex a deti vyuzivaju casto a neraz ako jediny tromf manipulaciu ako svoju "zbran".
No nieco za tym 100% je.
Mangel. Nememu nik nerozumie. Komunikujete rozpravate sa so zenou vobec v tom vasom manzelstve? Preco ta odmieta, nechce sa milovat? Lebo takto je to vsetko iba o tipos bingo. Kedy a v akych situaciach sa to casto opakuje a stava? Uz z toho sa da vela vycitat, ale bez otvorenej komunikacie teba s nou to proste nepojde

Biela Kobra

Fascinujuce, ako sa podaktori skvele vyznaju v intimnych praktikach inych ludi...
Mangel, ak zena nema chut na sex, mozu tam byt problemy, s ktorymi sa mnohe zeny muzom nezveruju - bolesti pri sexe sposobene napr. myomami, suchou posvou a pod. alebo celkom obycajna mykoza. Uz len pomyslenje na vytrestanie zeny za to, ze je chora, je predsa blbost. Tak isto moze byt zena unavena z prace, domacnosti, moze byt v strese. Oduvat sa za to a trestat ju nevsimavostou je prvy krok k rozpadu vztahu. Mas usta, tak sa o tom porozpravajte. Mimochodom, muzi maju X pricin zlyhania a keby ich zeny trestali zakazdym, ked sa im nepostavi, tak vymrieme.

0vecka

konica9 ja nemam take skusenosti. staci si pockat niekedy aj dva tyzdne a hned sa karta obrati ... skor si myslim ze vecsina chlapov dolieza presviedca a potom uz zena hovori len zo zvyku ze nie

fijonka

dianna25 asi preto lebo si vyberaju len ocami a nie mozgom a potom si s nimi moze dotycna krasavica aj zametat ako s handrami a chlapi su spokojni a drzia krok :-D