Keď nie je, tak nejak u mňa rýchlo vymiznú nežnosti - objatia, bozky, dobrá noc, dobré ráno, túlenie atď. Manželke to chýba, ale manželstvo nie je o plnení výhradne ženských potrieb. Vzťah sme mali bez sexu, ja som predtým vzťahy nemal, ona chodila zo vzťahu do vzťahu, na rozdiel odo mňa si dostatočne užila.
Keď si ona v našom vzťahu dokázala povedať nedám, tak si ja teraz dokážem povedať, že nežnosti nebudú, mužom to všeobecne až tak nechýba. Ak sa ona nevie premôcť v jednej veci, tak neviem prečo by som sa ja mal premáhať. Čo si o tom myslíte vy, resp. ako to máte, keď vo vzťahu chýba sex, začnete aj vy obmedzovať iné veci, ktoré má rád váš partner?
Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?
Adr1_a nesuhlasis, nesuhlasis a pises to iste, co vsetci.
Najlepsie opat a zas naveky pre mna Fantasyi. Teba by som ja veru nikdy netrestal :) ale dal ti, co by mi sily stacili. Skoda, ze ma nechces :(
Mangel. Az ked poznas dovod pricinu, mozes hladat riesenia. Akcia vyvolava vzdy nejaku reakciu
a_dr1a tiez mi to pride take sdi sko krb som povedal: ono v podstate aj Meciar je dobry clovek co ked vsetko co spravil robil preto ze uniesli jeho dceru a vyhrazali sa ze ju zabiju??
Kazdy suhlasi, s cim suhlasi. Vacsinou kazdy vravi z vlastnej skusenosti Adr. Takze sa nevzrusuj.
Ja zas nesuhlasim s tymito dvoma poslednymi prispevkami)) To je take iste hadanie tipovanie (ze je chora, ma zdravotne problemy ai), ako pisali zas ale o inom predosle prispevky.
Zas je vseobecne znamy fakt, ze zeny sex a deti vyuzivaju casto a neraz ako jediny tromf manipulaciu ako svoju "zbran".
No nieco za tym 100% je.
Mangel. Nememu nik nerozumie. Komunikujete rozpravate sa so zenou vobec v tom vasom manzelstve? Preco ta odmieta, nechce sa milovat? Lebo takto je to vsetko iba o tipos bingo. Kedy a v akych situaciach sa to casto opakuje a stava? Uz z toho sa da vela vycitat, ale bez otvorenej komunikacie teba s nou to proste nepojde
Suhlasim s poslednym prispevkom.
Fascinujuce, ako sa podaktori skvele vyznaju v intimnych praktikach inych ludi...
Mangel, ak zena nema chut na sex, mozu tam byt problemy, s ktorymi sa mnohe zeny muzom nezveruju - bolesti pri sexe sposobene napr. myomami, suchou posvou a pod. alebo celkom obycajna mykoza. Uz len pomyslenje na vytrestanie zeny za to, ze je chora, je predsa blbost. Tak isto moze byt zena unavena z prace, domacnosti, moze byt v strese. Oduvat sa za to a trestat ju nevsimavostou je prvy krok k rozpadu vztahu. Mas usta, tak sa o tom porozpravajte. Mimochodom, muzi maju X pricin zlyhania a keby ich zeny trestali zakazdym, ked sa im nepostavi, tak vymrieme.
konica9 ja nemam take skusenosti. staci si pockat niekedy aj dva tyzdne a hned sa karta obrati ... skor si myslim ze vecsina chlapov dolieza presviedca a potom uz zena hovori len zo zvyku ze nie
dianna25 asi preto lebo si vyberaju len ocami a nie mozgom a potom si s nimi moze dotycna krasavica aj zametat ako s handrami a chlapi su spokojni a drzia krok :-D
nechapem preco si chlap vzdy vyberie tu najhorsiu zenu s ktorou nebude stastny a ktora sa chova ako drbnuta ...