Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?

Príspevok v téme: Muži, trestáte partnerku, keď nie je sex?
Mangel

Keď nie je, tak nejak u mňa rýchlo vymiznú nežnosti - objatia, bozky, dobrá noc, dobré ráno, túlenie atď. Manželke to chýba, ale manželstvo nie je o plnení výhradne ženských potrieb. Vzťah sme mali bez sexu, ja som predtým vzťahy nemal, ona chodila zo vzťahu do vzťahu, na rozdiel odo mňa si dostatočne užila.
Keď si ona v našom vzťahu dokázala povedať nedám, tak si ja teraz dokážem povedať, že nežnosti nebudú, mužom to všeobecne až tak nechýba. Ak sa ona nevie premôcť v jednej veci, tak neviem prečo by som sa ja mal premáhať. Čo si o tom myslíte vy, resp. ako to máte, keď vo vzťahu chýba sex, začnete aj vy obmedzovať iné veci, ktoré má rád váš partner?

Lary

Po pôrode kedy ženy prejdu velkými hormonálnimi zmenami môžu mať ùtlm v sexe nie ze by nemLi chuť vôbec ale starost o dieta plus spomìnané zmeny môžu zenu utlmiť aj na dva roky po pôrode .Vtedy platí to co povedal medikamentus plus vela vela trpezlivosti a pochopenia .Neskôr sa to upravì a dá sa nie tolko kolko by sme si mi chlapy predstavovali ale ...Druhý prípad je to že : Medzi nami chlapmi Keď si to nasťahuješ domov uz nieje tolko radovánok ako bolo predtým.Aj ked tu bude vela ľudí namietat (hlavne ženy)je to proste tak.Zo zaciatku vztahu cca dva roky sex skoro stále aj viac krát denne potom si rád ked aspon 4 krát za jeden turnus.(turnus znamená ked nema zena menzes)lebo niekedy mi chlapy máme pocit ze menzes je kazdy druhý týždeň.Čiže menej častý sex vo dlhšie trvajucom vzťahu je normálna vec.Ja mám dvadsat ročný vzťah poznám viacej ako 5-tich ktorý hovoria toto iste.Gratulujem tým chlapom ktorý si nesťažujù presne na toto istè.A trestať? za to? Budes to mat este menej a nakonec vôbec lebo zenu tym otràviš.

Biela Kobra

Mangel, este mi napadlo, ci v poslednych mesiacoch nezacala brat nejake lieky, napr. na alergiu, hormonalnu terapiu a pod. Niektore lieky velmi znizuju libido. No, v kazdom pripade dufam, ze ste sa uz o tom porozpravali

medikamentus

Ak chces sex, musia byt malickosti, obcasne plesknutie po zadku a bozk na krk.
Zena preziva inak sexualitu, ona potrebuje predohru,nejake nastavenie na ten
akt. Ak ho nedostava, tak sa nediv, ze nechce. Bude sucha a boli ju to.
Chlapovi vela netreba, zena musi zvlhnut, znezniet a sex berie s milovanym
muzom ako vyznamnu vec.
Chces ju trestat? To nie je zaciatok konca, to je uplny koniec.

dianna25

grcka vobec si tu nekopmenzujem ziadnu nenavist voci nikomu nemam to za potrebu :-) len si tu lepsie precitaj temy ktore sa tu nonstop opakuju ze muzi maju doma zeny ktore s nimi odmietaju sex zametaju s nimi vyuzivaju ich a oni pri nich stale ostavaju a dufaju v zazraky...

kiddo

Z tvojho prispevku citim vacsi problem. Vas vztah je o robeni naschvalov. To je o nicom vztah. Problemy sa maju riesit a nie navysovat jeden na druhy.

sladkycaj

a tak vám treba chlapi :-) normálnu si vážiť neviete tak si vyberajte z radov takých čo vás budú mať u riti a budú robiť problémy a ešte budú sebavedomé ako šlak lebo len pri takej ostanete ako verné psy :-)