Antikoncepcia

chrobak

Ahojte.Zacala som brat tabletky a vraj sa maju brat v rovnakom case,ale posledne dni som ich nezobrala v ten cas,ale neskor.Nemalo to nejaky vplyv na ich ucinok?Vdaka

tinka22

Ahoj Vločka no ja zatiaľ nemám zlé skúsenosti s tabletkami, 4 roky som užívala Trinordiol,teraz síce musím prestať brať ale kvôli niečomu inému.Ani som od nich nepribrala,ja som bola v celku spokojná,no možno sa tie zlé účinky ukážu až časom.Hlavne sinechaj poradiť od gynekolóha aký druh ti odporučí.Ja by som teraz chcela vyskúšať Pharmatex, to sú čipky alebo krém, potom dám vedieť. . .

tinka22

Ahojte baby, prosím Vás potrebujem radu,zo zdravotných dôvodov musím po štyroch rokoch vysadiť tabletky.Nemáte nejaké skúsenosti s krémom a čípkami Pharmatex??? díky

lujza

Baby dostala som antikoncepciu evra, naplaste, ale rozhodli sme sa s priatelom ze budeme mat babo, nechce ju niekto dod mna kupit je to na 3 mesiace a stoji 1200 Sk. ozvi te sa mi na mail lujzalu@zoznam.sk dakujem

neva

zethorka - mala by si vydržať nejaky čas, to špinenie by malo prestat. U niekoho sa objavuje, nie je to nič nezvyčajne. Ak sa však špinenie bude objavovať aj po 3 mesiacoch, tak bude potrebná zmena HAK.

zethorka

Pred 11 dnami som dostala menstruaciu a zacala som brat prvykrat HAK. Krvacanie trvalo normalne 5 dni ako vzdy, ale odvtedy mam este doteraz kazdy den take spinenie (ako posledny den). Preco? Prestane to?

janka

Chcela by som sa spytať, môžem chodiť do solária ked beriem antikoncepciu?Mama si davať pozor na tvár?Prečo?Čo doporučujete?

janka

viem, ze su aj na predpis, aj bez predpisu. tie bez kupis v lekarni za 450 sk, volaju sa postinor a musis ich uzit do 72 hodin. mala som uz s nimi tu cest a viem, ze to je strasne svinstvo..no ale ked musis, tak musis