nezvycajne miesta na sex

euchrid

No ja s byvalkou, pritom ona nebola na taketo veci...ale ked sa spravne napila....Tak sme to spolu robili ( v noci sme isli zo svadby) na zadnom sedadle auta...ibaze auto soferoval moj otec :))))))))))

marCOS

hmm,,,v aute sulozil uz asi kazdy,,,ale co tak pod kostolom,,,skoro nas capol kostolnik,,,vlakova stanica,,,sice nefunkcna ale aj tak tam chodili ludia heh:D,,,na okraji lesika za bieleho dna,,,uz vela nechybalo a skoro bola suloz na autobusovej zastavke hehe:D

Dylino

mna fajala byvalo nacintorine bol som oprety o dom smutku bolo to v noci na dusicky a chcela sukat na hrobe ale to som odmietol bolo to dost blbe.potom ma este fajcila v zadu v aute ked nas viezol kamos ten sa otocil a len povedal len mi tu nenarobte bordel:D a bohovi zazitok na opernom mure pri dialnici asi 2m pod nami plna premavka skoro kazdy zatrubil:Dpotom taka klasika na kapote fajka pocas soferovania a tak...

matkoo

....ešte sa pochvalte, posnivajte" . najviac sa mi pozdaval sex na streche električky za jazdy...
Všetci už prestante snívať..

LucijaKlara

hmm.. no zavidim ..ja na take neviem neako nabrat odvahu .. nebojite sa ze vas niekto uvidi ? a mozno to je na tom to najlepsie ? ..

hellfire

No tak my sme mali na luke, pod stromom, alebo oprety o kmen. Na lafrankony moste v BA na obed (okolo kopec rybarov :) ), fajka v bare kde bolo dost ludi ale tma.Na pracovnom stole mojho oca a to je riaditel gymnazia :)) Na skolskej lavici, Na trave pri rieke, auto je klasika aj za jazdy. Na oslave babkinych narodenin na WC. Vo verejnej pracovni. Na ceste pri krajnici ... atd

bubu5

aaa ja si pamatam na jednej pary bola vedla hlavnej miestosti taka mala spajza, ktora sa nedala zatvorit, bola totalne zvukovo neutesnena a jedna stena bola rozbita bolo vidiet do hlavnej miestosti kde boli vsetci ostatni.. keby trosku viac zavzdychame uz aky pruser:D ale stalo to za to to teda hej...