na akom najnezvycajnejsom mieste ste sa milovali? a ako to prebiehalo? dajte inspiraciu:)
nezvycajne miesta na sex
na cintorine?? ja mam uctu k mrtvym, to by som urcite ne...a na hrobe uz vobec...ale ta dialnica je super :D
hmm,,,v aute sulozil uz asi kazdy,,,ale co tak pod kostolom,,,skoro nas capol kostolnik,,,vlakova stanica,,,sice nefunkcna ale aj tak tam chodili ludia heh:D,,,na okraji lesika za bieleho dna,,,uz vela nechybalo a skoro bola suloz na autobusovej zastavke hehe:D
mna fajala byvalo nacintorine bol som oprety o dom smutku bolo to v noci na dusicky a chcela sukat na hrobe ale to som odmietol bolo to dost blbe.potom ma este fajcila v zadu v aute ked nas viezol kamos ten sa otocil a len povedal len mi tu nenarobte bordel:D a bohovi zazitok na opernom mure pri dialnici asi 2m pod nami plna premavka skoro kazdy zatrubil:Dpotom taka klasika na kapote fajka pocas soferovania a tak...
skuste po vodou na verejnych kupaliskach.
....ešte sa pochvalte, posnivajte" . najviac sa mi pozdaval sex na streche električky za jazdy...
Všetci už prestante snívať..
No tak my sme mali na luke, pod stromom, alebo oprety o kmen. Na lafrankony moste v BA na obed (okolo kopec rybarov :) ), fajka v bare kde bolo dost ludi ale tma.Na pracovnom stole mojho oca a to je riaditel gymnazia :)) Na skolskej lavici, Na trave pri rieke, auto je klasika aj za jazdy. Na oslave babkinych narodenin na WC. Vo verejnej pracovni. Na ceste pri krajnici ... atd
v posteli jej rodicov
aaa ja si pamatam na jednej pary bola vedla hlavnej miestosti taka mala spajza, ktora sa nedala zatvorit, bola totalne zvukovo neutesnena a jedna stena bola rozbita bolo vidiet do hlavnej miestosti kde boli vsetci ostatni.. keby trosku viac zavzdychame uz aky pruser:D ale stalo to za to to teda hej...