nezvycajne miesta na sex

tinulka

popijali sme s kamosom na diske a ani neviem ako sedela som mu na kolenach, mala som suknu cize posediacky a odzadu to vobec nebolo zlozite, super pocit vzrusujuci ked disca plna ludi a my si len tak sexujeme pri stole...odporucam taketo miesta...:)

Pindurka

NO tak to bolo teraz v sobotu.. pred vianocami... bola som neskutočne nadržaná..a tak sme to robili v BRANE u nás v bloku...dole v bráne máme so šracom také miestečko...a sme to robili tam..už to voláme naša spálna:DD bolo to super..bola tam zima.. ale bolo to vzrušujúce...

...

nieco sme skusali aj na sedackovej lanovke ale ked isla oproti dalsia kabinka a v nej male deti s rodicmi tak sme to vzdali lebo to bolo dost trapne

mareks

Takze prvy krat u mna doma a potoom to zacalo:)Vo fitku,na terase-nad bazenom v plavarni,v jej panelaku na prizemi pri vytahu(chvilu potom prisiel jej otec-bolo to vazne o chlp:) v strede parkoviska v aute pred kostolom,na hlavnej ceste oproti fakt velmi navstevovanom podniku(chodilo okolo nas vela aut,nam to bolo jedno,lebo sme sa dlho nevideli),v arborete(je to taka znama zahrada..a to za bieleho dna v takom altanku- chodilo kopu ludi-mala suknu,sadla si na mna- od zadu.Potom v restike na panskom zachode,v bazene,v saune,na pracke,na kuchynskej linke.No a fajka pocas soferovania...Hadam som na nic nezabudol :)