nezvycajne miesta na sex

julinka

Ja som zazila uzasny sex - bolo to pocas velkej noci a boli sme v hospode. Podotykam - bolo tam uplne plno. No a my sme tak s priatelom popijali a ja mam potom strasnu chut na milovanie. Tak som ho zatiahla na babsky zachod (nastastie tam nikto nebol), stiahla mu gate no a uz to islo:)) Bolo to strasne vrusujuce, ked ste si pomysleli, ze kazdu chvilu moze niekto prist

emjey

No jasne kabinky v obchodoch..hh no to je strasne fajn...ked si skusate veci sa musite vyzliect a ked ste uz vyzleceni tak preco ne? :D
a fajn bolo ked sme vysli a tam taka rada pred kabinkami...to bolo v H&Mku v Avione :D

:)

ja som to zažila v autobuse... sedeli sme uplne vzadu, no v autobuse bolo asi 5 ludí, a tí sedeli v predu. no sice sme sa nemilovali, ale som ho fajčila, a priatel bol totálne hotový...

viena123

no ja som s mojim byvalym mala takmer vsade sex, okrem postele, k takym najpikantnejsim bolo asi tak pod oknom spalne mojich rodicov alebo v prirode za bieleho dna(podotykam akurat bola tusim hubarska sezona a vikend)

zabiatko

my tak maximálne v aute-čo je takpovediac normálka,ale na mieste plnom ľudí to bolo o inom..každý na to naše auto len tak v tichosti zazeral :))

ramirez

Napr skuste vytah, zastavte ho na medizposchodi, zdvhni jej suknu a sup... ;-)

Prezliekacie kabinky v obchodoch. ale bolo by dobre keby boli z pevneho materialu nie plachtove a zakryvali vchod od zeme po strop