Ahojte, už pár rokov bojujem so zväčšujúcim obvodom pása, ale číslo na váhe ostáva nezmenené (80 kg).
Mám 30 rokov (výška 200 cm), sedavé zamestnanie, ale chodím trikrát do týždňa cvičiť HIIT, všade chodím po schodoch a dodržujem pravidlo 10 000 krokov denne.
Stravujem sa veľmi "clean", žiadne fastfoody alebo ťažké vyprážané jedlá, pijem vodu, kávu, čaje.
Nedávno som bol na analýze tela, kde mi vyšiel výsledok, že mám 4% telesného tuku. Nemal by som byť pri takomto percente tenký ako prútik (čo aj som, ale obvod pása tomu odporuje). 90 cm pás je podľa mňa strašne veľa a ani to nevyzerá dobre, aké máte názory na toto vy?
Mám 4% tuku, ale pás 90 cm. Prečo?
Prepač ja poznam 200cm baby, ktoré ked boli mlade boli ako vyžle vtedy to dobre spaluje a vytrasie sa bahaním po skole.
A ked boli poriadne staršie tak pribrali.sedliacky rozum by ti mal povedať čo maš robiť, miesto vyhadzovania penazí. čau, sorry
Prepač ja poznam 200cm baby, ktoré ked boli mlade boli ako vyžle vtedy to dobre spaluje a vytrasie sa bahaním po skole.
A ked boli poriadne staršie tak pribrali.sedliacky rozum by ti mal povedať čo maš robiť, miesto vyhadzovania penazí. čau, sorry
bubulubu zakladatel je muz ... tych 4% je realnych ale velmi malo pravdepodobne tolko maju fakt profi kulturisti a tiez sa to nepodari vsetkym.
Biela Kobra ma imho pravdu.
inak ja mam obvod pasa 113cm vyska 195cm a absolutne to brucho nijak nevytrca. Rebra nad nim vystupuju a hrudnik tiez. Takisto berdorve kosti su sirsie fakt sa mi tych 90 nezda vela
4 perc tuku, to ako že kravina? chod do lekarne kde je ten prístroj,
na tlak a tuk, vahu, postav sa daj tam 20 cent, urobí ti analýzu, je to v niektorých lekárňach.Predpokladam že si poriadne zasolila peniaze.
Niektorí ludia potrebuju tuk, su také typy, v zime im je menej zima ako vyžlam.pokial chces ubrat, tak jedine cvicenie, chodza, turistika a pod.
Na to si nemusíš davať analyzu za peniaze.
4 perc tuku, to ako že kravina? chod do lekarne kde je ten prístroj,
na tlak a tuk, vahu, postav sa daj tam 20 cent, urobí ti analýzu, je to v niektorých lekárňach.Predpokladam že si poriadne zasolila peniaze.
Niektorí ludia potrebuju tuk, su také typy, v zime im je menej zima ako vyžlam.pokial chces ubrat, tak jedine cvicenie, chodza, turistika a pod.
Na to si nemusíš davať analyzu za peniaze.
nano, skúšam si ťa predstaviť a porovnať s mojím mužom, ktorý je rovnako vysoký, ale má o 10 kg viac. Obvod pásu má tiež podobný tvojmu, akurát má pravdepodobne širšie plecia, no a kosti mu netrčia :)
Aj úplne vychrtnutý chlap môže mať širší obvod pása, je to dané šírkou panvy, šírkou chrbta a vekom sa obvod môže zväčšovať proste preto, že chrbtica "sadá".
Neviem, či je tvojím snom preraziť v modelingu alebo niekde tancuješ okolo tyče a pod., takže sa týraš svojím vzhľadom, ale ak to nie je zdrojom tvojho živobytia, tak to nerieš. 80 kg na dvojmetrového chlapa je IMHO už skutočné minimum sa snažiť sa dostať pod čiaru je už o zdravotných (fyzických aj psychických) problémoch. Dva centimetre na páse hore-dolu si nikto okrem teba ani nevšimne. Normálne rob, čo ťa baví, jedz koľko treba, dopraj si denne dostatok pohybu a zruš v byte všetky zrkadlá, okrem toho na holenie. Dúfam, že ťa postretne v živote šťastie riešiť oveľa dôležitejšie veci ako to, čo si máš zapnúť opasok o jednu dierku vpravo či vľavo.
XDDDD Neviem co riesis. Ja mam 192. V puberte som mal cca 70kil a to som bol vyschnuty. 96kil som mal ked som cvicil, neco okolo 85 je ideal ked necvicim. a to mam o 10cm menej. S tvojou vyskou je 80kg podpriemer a 90cm je nic. Inak ked ho mas proporcionalne vecsie brucho tak ta asi skor nafukuje.
Boze chlap a taketo veci riesi
nano, sorry ale si chory. uplne vazne. daj si vybrat rebra, potom mozno budes mat o 5 cm menej a mozes sa radovat.