Včera som spravila strašnú vec :( viem som sprostá ale teraz sa cítim hrozné pouzito zneuzito ako handra :( S priateľom sme spolu 3 roky (on ma24 ja23) Ide o to že sa ku mne správa odmerane uráža môj vzhľad osobnost :( neviem či si to uvedomuje ale má strašne vysoké nároky na môj vzhľad správanie na všetko....A ja sa mu to všetko snažím splniť...V poslednej dobe o mňa javí záujem čoraz menej .. je sonou raz do týždňa aj to ma problém. (Kedysi sme spolu boli každý deň, býva odo mňa 10 min busom keď chcem prísť ja tak buď spi je unavený alebo že príde on lebo ide aj s kamarátmi ) ..Je ku mne nežný pozorny len vtedy keď chce mať sex...Uz rok ma lámal na análny sex :(Včera sme spolu boli večer tak začal naliehať že chce (lebo mám svoje dni) ja som mu zas chcela vyhovieť tak som mu to dovolila ...Bolo to hrozné bolelo ma to ..A celú noc som nespala koli kŕčom v bruchu z toho ..Ráno sme sa zobudili a správal sa ku mne ešte horšie ako k poslednej.....Úplne odmeraný sa hral na Pc ...Ignoroval má ...Úplne niekto iný ako v noci :( čo mám robiť :( :( chcem len normálny rovnocenný vzťah :(
Spravila som niečo hrozné
ahoj mila zakladatelka temy, cim skor sa s nim rozid, dobre ti radim, ver mi, najdes lepsieho... mam tolko rokov co ty a bola som v podobnej situacii cca 4 roky dozadu, takze viem o com hovorim, viem, ze teraz sa ti to tazko cita, este tazsie predstavuje, ze by si sa s nim rozisla, ale on sa nezmeni, cim skor ho kopnes do riti, tym skor mozes zacat zit novy zivot, venovat sa sebe a svojim zalubam az nakoniec pride iny, lepsi... chlapov je vela, pre jedneho chuja sa svet nezruti.. nenechaj so sebou robit ako s handrou!!! toto nie je normalne, aby sa ku tebe takto spraval... nestoji ti za nic, nestracaj s nim cas!
tu mas na mna mail, ak chces napis mozme pokecat:
audreuy@centrum.sk (nechcem tu zverejnovat svoj sukromny, tak kludne napis sem, odpisem ti potom z mojho ;) )
drz sa!
Keby ma chlap nutil alebo odomna chcel analny sex tak prisaham bohu ze zavolam vsetkych gayov z pokecu a tak ho znasilnia a narvú im ho do prdele že už na samotný sex ani len nepomyslí...
Ja sa takýmto babám čudujem že sú ešte stále vo vzťahoch ako je napr. tento...Nieste ani zobratí ani deti nemáte,tak tu neplač keď sama dobre vieš že to čo robíš je zlé ..ostávať z hentakým****...šak si domysli..Urob to čo máš urobiť a neseď na riti pri compe...bez skutkov sa to takto nikam nepohne.
ps:pred rozchodom nezabudni kúpiť nafukovaciu Anču,nech si zapichá :)
ľuďom niektoré veci dochádzajú až časom
vieš čo dievča...vykašli sa na neho...bude lepši
Je to škatula o tom niet žiadnych pochýb. A tam nikto nesmie!, pretože to už nebude tá zaujímavá škatula, do ktorej muž tak rád chodí. Tú nám nechajte!
Dobre, teraz nás tu prosím ďalej nezdržiavaj, doba je zlá, vzťahy sa rúcajú, a sociofobický panicovia majú doslova plné ruky práce, aby to tu celé ako tak ukočírovali, viď táto fekálna téma, ktorá zrejme smeruje vzťah do prd***
sasqd
presne takú škatuľku som myslela :) do tej škatuľky nikoho nechcú vpustiť, ani ženu aby im to tam ozdobila alebo poupratovala...je to určite úžasné miesto..., ale niektorí vraj radšej chodia do jaskyne, takže neviem, ktorá teória je tá lepšia..., či škatuľka alebo jaskyňa
Tak, tak, najlepší z najlepších:) a nesmej sa ... keď takého vzácneho človeka stretneš, tak to ešte len bude pecka, niečo čo si nikdy s nikým nezažila, bude to iné kafe ako zo všetkými, za to ručím. To sa musí zažiť. A uhádol som aj načo si myslela, každý muž to má v hlave na tajnom mieste, kde nikoho nevpustí, je to jedna škatulka ... a v tej škatulke je veľké nič:) Tam je muž väčšinu dňa zalezený.