Včera som spravila strašnú vec :( viem som sprostá ale teraz sa cítim hrozné pouzito zneuzito ako handra :( S priateľom sme spolu 3 roky (on ma24 ja23) Ide o to že sa ku mne správa odmerane uráža môj vzhľad osobnost :( neviem či si to uvedomuje ale má strašne vysoké nároky na môj vzhľad správanie na všetko....A ja sa mu to všetko snažím splniť...V poslednej dobe o mňa javí záujem čoraz menej .. je sonou raz do týždňa aj to ma problém. (Kedysi sme spolu boli každý deň, býva odo mňa 10 min busom keď chcem prísť ja tak buď spi je unavený alebo že príde on lebo ide aj s kamarátmi ) ..Je ku mne nežný pozorny len vtedy keď chce mať sex...Uz rok ma lámal na análny sex :(Včera sme spolu boli večer tak začal naliehať že chce (lebo mám svoje dni) ja som mu zas chcela vyhovieť tak som mu to dovolila ...Bolo to hrozné bolelo ma to ..A celú noc som nespala koli kŕčom v bruchu z toho ..Ráno sme sa zobudili a správal sa ku mne ešte horšie ako k poslednej.....Úplne odmeraný sa hral na Pc ...Ignoroval má ...Úplne niekto iný ako v noci :( čo mám robiť :( :( chcem len normálny rovnocenný vzťah :(
Spravila som niečo hrozné
sasdq
tak toto je už pestrejšie ako nič :) je to od vás veľmi pekné a ušľachtilé, že si tak všetci navzájom nezištne pomáhate :)
chlapisko
nemôžem ti povedať...sa hanbím :)
aká je ta jedna vec?
simona2 - tu chodia panicovia, chorobne nábožní, depresisti, sociofobici, asparganov syndróm a ďalšie zaujímavé psychické ochorenia. Primárne radíme v rubrikách sex a vzťahy. Tam sa cítime rýdzo povolaní:)
normálne majú chlapi v hlave aspoň jednu vec :) no tu keď nemajú nič, tak idem radšej preč :)
Chodia sem chlapi čo nemajú v mozgu nič.
a akí chlapi chodia na fórum? :)
Vidíte, ženy radi experimentujú, dajú sa nahovoriť takmer na všetko. Pán hňup si nič o tom nenaštudoval, domr*al čo mohol a ten ďalší v poradí zostane odkázaní len na misionára.
sem zvacsa pisu zeny ktore maju nejaky problem so sebauctou. bud chcu radu alebo radia. len hrstka vyzera byt relativne vyrovnana a aj to jedine z tych starsich rocnikov.
tak ty si riadna tapa :-D. Teraz nech ta boli cela rit za to,ze si blba a robis nieco proti svojej voli.Mozes si za to sama :-D.