Spravila som niečo hrozné

Príspevok v téme: Spravila som niečo hrozné
Hroznavecc

Včera som spravila strašnú vec :( viem som sprostá ale teraz sa cítim hrozné pouzito zneuzito ako handra :( S priateľom sme spolu 3 roky (on ma24 ja23) Ide o to že sa ku mne správa odmerane uráža môj vzhľad osobnost :( neviem či si to uvedomuje ale má strašne vysoké nároky na môj vzhľad správanie na všetko....A ja sa mu to všetko snažím splniť...V poslednej dobe o mňa javí záujem čoraz menej .. je sonou raz do týždňa aj to ma problém. (Kedysi sme spolu boli každý deň, býva odo mňa 10 min busom keď chcem prísť ja tak buď spi je unavený alebo že príde on lebo ide aj s kamarátmi ) ..Je ku mne nežný pozorny len vtedy keď chce mať sex...Uz rok ma lámal na análny sex :(Včera sme spolu boli večer tak začal naliehať že chce (lebo mám svoje dni) ja som mu zas chcela vyhovieť tak som mu to dovolila ...Bolo to hrozné bolelo ma to ..A celú noc som nespala koli kŕčom v bruchu z toho ..Ráno sme sa zobudili a správal sa ku mne ešte horšie ako k poslednej.....Úplne odmeraný sa hral na Pc ...Ignoroval má ...Úplne niekto iný ako v noci :( čo mám robiť :( :( chcem len normálny rovnocenný vzťah :(

sojkasojka

ak nieje toto fake tak toho debila posli do riti
ak mas svoju hrdost nenechaj si so sebou zametat ako s poslednou kurv*u
nech si najde buzeranta na anal ten bude rad a mozu si ritky navzajom prevrtavat !

Katkaaa444

Mna by zaujimalo,kolko mate rokov? Nemozes niekomu vyhovovat iba preto,aby bol k tebe mily...alebo len preto,aby nebol urazeny..bud si to vysvetlite a on to pochopi a bude ta respektovat,alebo nie a tym padom to ma aku buducnost...?