chcem byt mala bychudnuta blondina...aj vy obcas tuzite po takej zmene vizaze aku nikdy nemozete mat?
blondina
myslim si,ze kj je chlap zatazeny na vysoke zeny;-)neviem , neviem, ale hovori sa,ze co je male je pekne:-))
nejaka mala baba jej prebrala chlapa...tak ich ma v zaludku :D
...fuuuj...ja by som nechcela byt dlha...takto mozem mat aj nizsich chalanov aj vysokych...a ked je chalan mensi od baby tak to je strasne trapne...a celkovo vysoke baby posobia starsie a maju take siroke boky a tak...bleee
Myslim,ze vobec nezalezi na vyske,ale to, kto co ma v hlave....a aky je clovek....
Baby hlavne si verte ze ste pekne a atraktivne a tym sa stanete pre okolie peknymi a atraktivnymi.
ty blba 16rocna drza soplana! neurazaj jasne? radsej byt nizkou ako zirafou akou si urcite ty! schovaj sa niekam ak sa vobec niekam zmestis!
Milý(á)kj, nemusíš zhadzovať nízke baby, náhodou sú inteligentnejšie ako otrasné vytiahnuté žirafy.
kj: uplne odveci prispevok :-)) !!! chcela by so vidie teba ! Ja som blondina, chuda a aj mala .. niesom samoluba ani namyslena.. (ale mam sebavedomie) a myslim, ze som kocka.