chcem byt mala bychudnuta blondina...aj vy obcas tuzite po takej zmene vizaze aku nikdy nemozete mat?
blondina
a mozes sa aj zblaznit a stale budem pisat blondyna :o))
vies mirka, zivot je o niecom viac ako ci spravis tvrdku a nie. kedysi som tiez pisala bezchybne, no ak sa cloveka zacne venovat inym jazykom, neraz ho to zblbne. preto nemam rada ludi co upozornuju na pravopis. a blondyny - neviem ci tie blondate vlasy obmedzuju rychlost nervovych buniek, ale z vlastnej skusenosti ja nepoznam vela chytrych blondyn. len jednu. ostatne su spomalene a nedochadza im, ale rada by som vedela ze preco. ale to je diskutabilne, kedze som mala na gympli spoluziacku co mala cierne haro a spravala sa ako blond a vsetci sa na nej smiali ze je urcite povodom blonnd. len tolko.
asi hej, ale ta sa nemusis urazat hned ked som ta opravila...
btw ja nie som chlap... a hovorim o tych co sa odfarbia na blond len kvoli tomu ze blondiny su akoze symbol krasy a cistoty a neviem coho este... pride mi utopicke menit svoj vyzor tak radikalne len kvoli tomu aby som sa zapacila chlapom...
A napisala som to s velkym i a vyzera to ako l :) len na vysvetlenie
ty si asi blondIna, vsak?
fraise a ze blondina sa uraza...
oooo prepac tak blondina.. nedokazem sa sustredovat naraz na dva jazyky. tebe sa asi nikdy nestalo ze si v rychlosti zle napisala pismeno.
fraise, blondina je s I nie s Y to je po prve a vtip o blondinach je vtip a ci je nieco na nom pravdy tak to je v rozpore s nazorom inych..
inteligentna blondyna sa nedokaze urazit na vtipoch a narazkach o blondynach. poznam taku jednu. ostatne - skoda reci.