Co si myslite o striedani sexualnych partnerov

Príspevok v téme: Co si myslite o striedani sexualnych partnerov
robert71

Ahojte, rad by som na istu vec pocul nazor niekoho ineho. Predpokladam, ze sa nazory budu lisit, ale uvidime. Mam 23 rokov, a mam viacero kamaratov, ktori su dost prelietavi, niektori z nich dokonca pokorili hranicu 3 ciferneho cisla v pocte sexualnych partneriek. Je mi niekedy az trapne, ked ma volaju vecer vonku, kedze ich jediny ciel je ist niekde do podniku ulovit nejaku zenu, a potom si to vulgarne povedane ist niekde "rozdat." Ja tam samozrejme sedim ako blbec sam, pretoze riesit nieco so zenami, ktora je zavesena na jednom a o par minut uz na druhom mi pride trochu pod uroven. Stale mi hovoria, ved si uzivaj kym mozes, najdes si potom frajerku a uz takuto slobodu mat nebudes. Neviem, ci som taky konzervativny, alebo som naozaj divny, ale proste riesit nieco na jednu noc mi pride take prazdne, bez nicoho, maximalne tak uspokojit svoje potreby, a aj to si nemyslim, ze to je ten najvhodnejsi sposob. Takisto mi hovoria, ze skusis takto jednu, dve a potom ta to zacne bavit. Mozno mam predstavu o idealnej laske, no pri obklopeni takymito ludmi uz fakt zacinam mat niekedy myslienky a hovorim si, ci fakt niesom blbec, a ci to potom neskor nebudem lutovat, ze som tiez aspon 100ku nevystriedal... Stretavam zeny, ktore su fakt pekne a pacia sa mi, ale aby som s nimi hned skakal do postele na jednu noc, a potom sa tvarit akoby sa nic nestalo mi pride zvlastne. Co si o tom myslite? Aky mate nazor na taketo "jednorazove vztahy"? Dakujem za pochopenie.

grckagrc

Davas otazku jednu lepsiu ako druhu teda.
Neviem, co je moraka, viem, len, ze robim to, co mi je prijemnejsie a z coho sa nedogrcam.
Ale ku*va je charakter. Muz aj zena. Ja som sa rozhodol nebyt ku*vou.
Ja chcem prasit svoju tak dlho ako sa bude dat, ako dlho to bude, je na nas dvoch.

sasdq

grckagrc - tie babeny štetky nie sú, prečo by aj mali byť? Robia to za peniaze? Možno sú to rovnaké obyčajné babeny, ako tvoja, akurát, ich niekto šikovne oblbol, alebo si povedali, tento za to stojí.
Podľa mňa kamoši dosť preháňajú, možno sa im sem tam zadarí, väčšinou počítam, že nie. Otázka je, čo je morálnejšie. Jednovečerný úlet, alebo pravidelne prášiť jednu ženu 3-4-5-viac rokov a potom dovi, dopo.

grckagrc

Namiesto 100 stetiek svoju pomilujem 100 krat a mame z toho vacsi pozitok teda. Obaja.
Toto veru z nikoho este chlapa nerobilo, len nakazenu ku*vu. Veru aj chlap moze byt ku*va.
Ja si dam radsej svoje oblubene jedlo, ako nejake cudzokrajne experimenty, z ktorych sa doseriem a dogrcam, v tom lepsom pripade.

0vecka

to 3 ciferne cislo sa mi vobec nezda... dajme tomu ze by sa im podaril zarez kazdy druhy vikend tak by na to potrebovali 4 roky ... ono niesom ziadny puritan ale aby si dosiahol taketo skore tak musis ist naozaj s extra lahkymi a tie urcite nejaku pohlavnu chorobu maju. a ziadna ohrana nei 100% .. pri takomto pocte takychto rizikovych je velmi realne imho cez 80% ze nieco dostanes. Podla mna je to jeden extrem zase druhy extrem su 30 rocni panici a imho ani jeden neni dobry

sasdq

Tak si uži tento zlatý vek, vieš tie babeny, keď budú mať 30+ tak, z nich budú pomaly svätice, ktoré "dajú" až po roku poctivého chodenia.

medikamentus

Diskusiu som necital.
Uplne ta viem pochopit. Ja som sa dokonca po jednej takejto akcii
este na internate povracal. A nebolo to z alkoholu.
Ak to takto citis, tak to nerob. Nemyslim, ze by si niekedy lutoval,
lebo ak mas takyto postoj, tak ani rozkos nebude ta prava. Nerob sam
sebe zle a pockaj si na tu pravu sladku. Najprv to bude uplna bomba.
A po case to uz budu take mensie bombicky, ktore ta nebudu
znechucovat, ale uspokojovat a upokojovat. A budes vdacny, ze si
niekomu urobil radost a tie pocity ktore popisujes s tym nemaju nic
spolocne.

Filip TT

Máš dobrú šancu, že jedna dievčina ti dá podstatne viac, ako im tých 100.

Tá príhoda so stážou ukazuje, že tvoj priateľ si odpálil zmysel pre dôveru vo vzťahu a už také niečo nezažije, ani keď mu to bude ochotný niekto dať.

evan111

je mi zle z takýchto ľudí, dnes už je pomaly zázrak natrafiť na niekoho, kto nepodlieha trendom a váži si sám seba...a internet im to len uľahčuje, sa ponúkajú ako na nejakom trhovisku