Ahojte, rad by som na istu vec pocul nazor niekoho ineho. Predpokladam, ze sa nazory budu lisit, ale uvidime. Mam 23 rokov, a mam viacero kamaratov, ktori su dost prelietavi, niektori z nich dokonca pokorili hranicu 3 ciferneho cisla v pocte sexualnych partneriek. Je mi niekedy az trapne, ked ma volaju vecer vonku, kedze ich jediny ciel je ist niekde do podniku ulovit nejaku zenu, a potom si to vulgarne povedane ist niekde "rozdat." Ja tam samozrejme sedim ako blbec sam, pretoze riesit nieco so zenami, ktora je zavesena na jednom a o par minut uz na druhom mi pride trochu pod uroven. Stale mi hovoria, ved si uzivaj kym mozes, najdes si potom frajerku a uz takuto slobodu mat nebudes. Neviem, ci som taky konzervativny, alebo som naozaj divny, ale proste riesit nieco na jednu noc mi pride take prazdne, bez nicoho, maximalne tak uspokojit svoje potreby, a aj to si nemyslim, ze to je ten najvhodnejsi sposob. Takisto mi hovoria, ze skusis takto jednu, dve a potom ta to zacne bavit. Mozno mam predstavu o idealnej laske, no pri obklopeni takymito ludmi uz fakt zacinam mat niekedy myslienky a hovorim si, ci fakt niesom blbec, a ci to potom neskor nebudem lutovat, ze som tiez aspon 100ku nevystriedal... Stretavam zeny, ktore su fakt pekne a pacia sa mi, ale aby som s nimi hned skakal do postele na jednu noc, a potom sa tvarit akoby sa nic nestalo mi pride zvlastne. Co si o tom myslite? Aky mate nazor na taketo "jednorazove vztahy"? Dakujem za pochopenie.
Co si myslite o striedani sexualnych partnerov
Tak pred nimi klobúk dole. Chlapi študujú v zahraničí, okrem príspevkov od rodičov nič nemajú, potupne brigádovať asi tiež moc nemusia inak by nemali čas na "lov" a napriek tomu nemajú problém zbaliť babu a doviesť to až do sexu. Nič v zlom, ale oni sa v živote nestratia, získavajú sociálne schopnosti, neboja sa žien, vedia ich viesť, získajú sebavedomú reč tela, nemusia vyhádzať xxx eur/mesiac na vzťah, lebo na to v ich situácii nemajú. Po štúdiu si veľmi ľahko nájdu a omotajú to správne dievča, to nerozbombadované náletmi, lebo oni budú mať x znalostí a skúseností. Ten bez skúseností bude potom vo veľkej nevýhode, tomu aj doma bude manželka často odopierať, a pritom, celé tie roky, čo súdruh žil "morálne" čistý život si ona užívala vo vzťahoch, ktoré síce nikam neviedli, ale ako ona povie, dali jej skúsenosť.
Ovecka
Ja by som takeho chlapa nechcela.Ak by sa takto choval v 20tich a o 10 rokov by bol z neho iny muz,mozno.Ale taky,co si tym presiel len pred rokom,kde by som mala istotu,ze je ukludneny a zdravy,ze ma nenakazi.Ano,nemam ju ani ked by mal len jednu,ale,,je tam sakra mensie riziko
Je fakt uplne vhodne priniest do vztahu pohlavnu pliagu ako vlastny prinos.
Minimalne to napoveda, ze je nestaly.
Inak podla mna striedaju frajdy muzi, ktori su neschopni uspokojit zenu v posteli. Mozno ta ista s nimi uz nechce opakovane spat :D
Nie je umenie zasunut, to vie kazdy debil, umenie je zenu uspokojit pri milovani fyzicky, ale aj emocionalne.
inak nechapem co tu s tym mate tu sa robi taky dojem ze niekto kto mal Vela partnerov je zly clovek/nevhodny do vztahu a co ja viem co. Podla mna je to uplna blbost.
To by som este rad upresnil. Nehovorim, ze su to moji nejaki naj kamarati. Studujem v zahranici, a sme tu taka skupinka slovakov, inych (slovakov) tu ani nepoznam. Tiez by som este poznamenal, ze nie vsetci z nich su taki prelietavi. Len proste prichadzam do kontaktu aj s takymi ludmi, tak ma zaujimal nazor.
Robert
Len jedno ti poviem
Vzdy sa drzim jedneho
Ukaz mi akych mas kamaratov a ja ti poviem kto si.
Mozno si vynimka,ale ked raz sa zamilujes a to dievca ci zena bude poznat tvojich kamaratov,moze ti to uskodit ked uvidi v akej pofidernej spolocnosti sa nachadzas.Utecie.
Filip TT velky suhlas, tiez si myslim, ze uz nedokaze nikdy verit druhej osobe. Mozno som velmi naivny, nejaky extra vazny vztah som este nemal, ale osobne by som bol rad, ak by priatelka mala taku moznost vycestovat, hoci to asi nie je najjednoduchsia situacia pre oboch, ale urcite sa to da prezit.
Dvaja sa pochvalili, ze maju 100ku, je mozne ze klamui, no treti ma na konte momentalne 94, a robi si aj zoznam, ktory som videl. Je pravda, ze mena nahadzat nie je problem, no pride mi to uz uplne chore :-)
neklesnem na tvoju úroveň
Mne je na grc skôr z tej, ktorú dvaja pravidelne prášili 13 rokov a myslí si, aká je ona slušná, takmer panna, lebo mala málo partnerov:) A taká naivka, ktorú niekto 2-3x dobehol a potom bola radšej 5 rokov sama, to je tá do ktorej tu všetci pravidelní prášiči hádžete kameňom.
sasdq
To ze to ti kamosi prehanaju je iste.Ale pisat o nich ze su babeny..jemine jak to slovo ja nenavidim.
Esteze je vela takych co zmyslaju ako grckagrc.