Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co si myslite o striedani sexualnych partnerov

Príspevok v téme: Co si myslite o striedani sexualnych partnerov
robert71

Ahojte, rad by som na istu vec pocul nazor niekoho ineho. Predpokladam, ze sa nazory budu lisit, ale uvidime. Mam 23 rokov, a mam viacero kamaratov, ktori su dost prelietavi, niektori z nich dokonca pokorili hranicu 3 ciferneho cisla v pocte sexualnych partneriek. Je mi niekedy az trapne, ked ma volaju vecer vonku, kedze ich jediny ciel je ist niekde do podniku ulovit nejaku zenu, a potom si to vulgarne povedane ist niekde "rozdat." Ja tam samozrejme sedim ako blbec sam, pretoze riesit nieco so zenami, ktora je zavesena na jednom a o par minut uz na druhom mi pride trochu pod uroven. Stale mi hovoria, ved si uzivaj kym mozes, najdes si potom frajerku a uz takuto slobodu mat nebudes. Neviem, ci som taky konzervativny, alebo som naozaj divny, ale proste riesit nieco na jednu noc mi pride take prazdne, bez nicoho, maximalne tak uspokojit svoje potreby, a aj to si nemyslim, ze to je ten najvhodnejsi sposob. Takisto mi hovoria, ze skusis takto jednu, dve a potom ta to zacne bavit. Mozno mam predstavu o idealnej laske, no pri obklopeni takymito ludmi uz fakt zacinam mat niekedy myslienky a hovorim si, ci fakt niesom blbec, a ci to potom neskor nebudem lutovat, ze som tiez aspon 100ku nevystriedal... Stretavam zeny, ktore su fakt pekne a pacia sa mi, ale aby som s nimi hned skakal do postele na jednu noc, a potom sa tvarit akoby sa nic nestalo mi pride zvlastne. Co si o tom myslite? Aky mate nazor na taketo "jednorazove vztahy"? Dakujem za pochopenie.

grckagrc

S byvalkami? Predstav si, ze hej. Rozisli sme sa ako dvaja rozumni a dospeli ludia. Pokecame, co je nove. Minule som manzelovi ex vybavil lepsi flek. Vsetko sa da, ak si clovek a nie svina.

0vecka

sasdq jj suhlas az na to ze imho dostat nejaku do postele az take tazke neni.. staci ist niekam kde to zije a staci s enjakou minutku dve pokecat ak je trochu pripita a proste normalne skusit ci sa necha nahovorit. nehovorim ze da kazda druha alebo kazda 5. ale taka kazda 20. imho hej...

grckagrc

Sasdq trepes.
Muz, ktory pretiahol x zien a striedal ich vie ako na zeny? :)) Co je na tom tazke zneuzit nejaku ozratu chuderu? Si fakt myslis, ze on najde tu pravu a nejaka normalna zenska oceni jeho skusenosti?
Ja mam viac skusenosti po roku spoluzitia s 1 zenou a stale sa ucim ako na nu, lebo stale to neviem a ani vediet nechcem. Nechcem byt nejaky sprosty manipulator.
Ten, co zije s jednou zenou je skusenejsi ako ten, co to berie ako na beziacom pase. Tiez mam takeho kamosa, ale velmi sa s nim nestykam. Tie sproste kecy jeho presukanej hlavy sa nedaju pocuvat. On nevidi zeny, on vidi chodiace pi*e. A poviem ti, ze len nejake ozrate a stare s nim idu. Nikdy nemal normalnu, inteligentnu a peknu zenu. Preco asi? Myslis, ze ziskava socialne kontakty? Ake prosim ta? Socialne kontakty mam s ludmi, ktorym pomozem a mozem im zavolat, ked nieco potrebujem. Socialne kontakty mam aj s byvalkami, lebo som sa nechoval ako ko*ot, ktory ich len pretiahol a poslal do pi*e. Co sa od nich ma ucit? Ty budes asi nejaky panic, ktory zufalo tuzi zasunut :D Riad sa vlastnou hlavou a srdcom a nie nejakym stadom ko*otov.

sasdq

robert71 - miesto odsudzovania sa snaž od nich niečo naučiť, niečo čo sa ti neskôr zíde. Môžeš aj ty skúsiť, so skúseným kamošom, obidvaja spolu, nemusíš to vôbec dotiahnuť do konca. Keď si povieš dosť, tak to jednoducho utneš. Takto môžeš iba veľa získať, veľa sa naučiť, kamoši ti povedia čo robíš zle, v čom sa máš zlepšiť. A nabudúce ti to pôjde lepšie.
Ženy samé od seba neskáču nikomu do postele. Dá to sakra prácu ich presvedčiť o tom, aby tam šli s tebou, keď máš iba veľké H.
Takže radím ti, nie si od nich o nič lepší, uč sa od nich v tom v čom sú naozaj dobrí, neskôr ti to veľmi pomôže nájsť tú pravú.

0vecka

sasdq jj s tymto suhlasim ale ono je bezne ze to co zeny hovoria a to co myslia su dve odlisne veci... o toho 30 rocneho panica sa fakt ziadna bit nebude.

sasdq

Messje - ty sa to totiž nikdy nedozvieš, budeš len vidieť dokonalého muža, ktorý rozumie ženám. Určite dáš prednosť takému, o ktorého majú ženy záujem, ako o 30 ročného panica, toho odpíšeš hneď na prvom rade, lebo on chudák strachom ochromený súdruh, nevie ako na ženy, pri ňom nebudú žiadny motýlici v bruchu. Ten čo ich mal desiatky, ten veľmi dobre vie čo na ktorú ženu zaberie a hlavne si verí a berie to športovo.
A nerozumiem prečo niekto kto má X krát pretočený tachometer s 1-2-3 partnermi má byť na tom lepšie, ako ten čo sa musel neustále snažiť lámať lady.
A na záver, každý, kto mal viac ako 1 sex partnera, ich de facto striedal. Pýtam sa, kto je tu bez viny? Veru aj Filip v tomto prípade bude musieť čušať ...

0vecka

Messje je jedno ci by si chcela alebo nechcela ale ono to s moralkou nema nic spolocne... to je to iste ako keby si niekto povedal ze niekto mal Vela kamaratov chodil s nimi na pivo ale ja mam len jedneho popripade dvoch lebo to s nimi myslim vazne... inymi slovami introverti su ti dobri a extroverti zly a tak isto je to aj s pohlavnym stykom.. niekto je introvert a niekto extrovert... aj posledny prispevok ma imho pravdu