Ahojte, rad by som na istu vec pocul nazor niekoho ineho. Predpokladam, ze sa nazory budu lisit, ale uvidime. Mam 23 rokov, a mam viacero kamaratov, ktori su dost prelietavi, niektori z nich dokonca pokorili hranicu 3 ciferneho cisla v pocte sexualnych partneriek. Je mi niekedy az trapne, ked ma volaju vecer vonku, kedze ich jediny ciel je ist niekde do podniku ulovit nejaku zenu, a potom si to vulgarne povedane ist niekde "rozdat." Ja tam samozrejme sedim ako blbec sam, pretoze riesit nieco so zenami, ktora je zavesena na jednom a o par minut uz na druhom mi pride trochu pod uroven. Stale mi hovoria, ved si uzivaj kym mozes, najdes si potom frajerku a uz takuto slobodu mat nebudes. Neviem, ci som taky konzervativny, alebo som naozaj divny, ale proste riesit nieco na jednu noc mi pride take prazdne, bez nicoho, maximalne tak uspokojit svoje potreby, a aj to si nemyslim, ze to je ten najvhodnejsi sposob. Takisto mi hovoria, ze skusis takto jednu, dve a potom ta to zacne bavit. Mozno mam predstavu o idealnej laske, no pri obklopeni takymito ludmi uz fakt zacinam mat niekedy myslienky a hovorim si, ci fakt niesom blbec, a ci to potom neskor nebudem lutovat, ze som tiez aspon 100ku nevystriedal... Stretavam zeny, ktore su fakt pekne a pacia sa mi, ale aby som s nimi hned skakal do postele na jednu noc, a potom sa tvarit akoby sa nic nestalo mi pride zvlastne. Co si o tom myslite? Aky mate nazor na taketo "jednorazove vztahy"? Dakujem za pochopenie.
Co si myslite o striedani sexualnych partnerov
adr1a
Aspon niekto to vidi ako ja.Lebo tie ostatne nazory mi pridu chore.Mysliet si ze skusenosti sa nacerpaju len od viacerych partnerov,je proti mojmu zmyslaniu.Ludia si vedia nacerpat skusenosti a predavat ich sami sebe,jeden druhemu,ucit sa od seba,aj ked ide o prveho ci druheho partnera.Na to netreba mat zoznam.
V tejto diskusii sa mi velmi pacia nazory a prispevky od grckagrc. Podobne to vnimam vidim aj ja
Mesacny. Ja som mala muza, co mal uz takmer 30r a bol panic. A boli sme spolu roky. A neodpisala som ho kvoli tomu ani nahodou. Skor naopak
strata casu i energie
Mesačný princ - mne šlo len o to aby sa chlapec oťukal, stratil nervozitu z oslovovania atď. Ono aj prvé rande, keď nemáš skúsenosti, máš ostych, trému, tak garantujem, že na nich pohoríš. Chlap je v kŕči, nervózny, bezkontaktný a keby sa aj neviem ako snažil, tak nevyvolá v nej pocity - je to ON, žena to naviac vyhodnotí - je taký divný.
Presne. mne z toho celého vychádza, že niekoho ,,bez skúseností,, nebude chcieť žiadna žena. A je to bohužiaľ tak. Je to dosť smutné ako všade tvrdíte, že je to výhra ( že chcete byť prvou a aby partner nestriedal partnerky ako ponožky) no na druhej strane chcete dokonalého milenca a človeka, ktorý to so ženami vie.
Inak o neho ani nezakopnete a to je fakt!
Nemali by ste sa potom čudovať ak máte vzťahy s tým vašim ,,alfasamcom,, také, aké máte :D
Táto téma podľa mňa zodpovie väčšinu vzťahových otázok a som veľmi rád, že tu je.
sasdq
06.03.2017 13:03:47
"Tak pred nimi klobúk dole. Chlapi študujú v zahraničí, okrem príspevkov od rodičov nič nemajú, potupne brigádovať asi tiež moc nemusia inak by nemali čas na "lov" a napriek tomu nemajú problém zbaliť babu a doviesť to až do sexu. Nič v zlom, ale oni sa v živote nestratia, získavajú sociálne schopnosti, neboja sa žien, vedia ich viesť, získajú sebavedomú reč tela, nemusia vyhádzať xxx eur/mesiac na vzťah, lebo na to v ich situácii nemajú."
06.03.2017 13:22:25
"...budeš len vidieť dokonalého muža, ktorý rozumie ženám. Určite dáš prednosť takému, o ktorého majú ženy záujem, ako o 30 ročného panica, toho odpíšeš hneď na prvom rade, lebo on chudák strachom ochromený súdruh, nevie ako na ženy, pri ňom nebudú žiadny motýlici v bruchu. Ten čo ich mal desiatky, ten veľmi dobre vie čo na ktorú ženu zaberie a hlavne si verí a berie to športovo."
Jasne. Typický player
Nikto netvrdi, ze promiskutitni ludia su zli. Tu ide o to, ze oni si myslia, ze su lepsi, lebo maju viac penisov a vagin na konte a este sa s tym chvalia.
Asi to bude tym, ze sex dava ludom pocit moci a ten je opojny. A vie zaplnit prazdno ci nedostatok niecoho. Kazdy mame v sebe nejake to prazdno, len nie kazdy ho bude zaplnat takto.
A je jasne, ze je to vsetko individualne.
A co sa tyka dnesnych zien. Tie su natolko zufale ci zakomplexovane, ze lahko pojdu do postele s hocikym. Lebo uz len tym, ze maju depku skacu s kazdym do postele. Poznala som take.
Je pochopitelne, ze to tym ludom dviha sebavedomie, ale nieje to dovod vyvysovat sa, ked niekto ma ovela menej pohlavnych organov na konte. O tomto je tato tema.
Jaj chudacikovia promiskuitni :D
Je rozdiel sa takto bavit s chlapmi a so zenami. Vy sa zrejme s kamosmi, ci s chlapmi bavite ako buzny, slusne a zdrobnelinkami :D
oprava "pri ústnej komunikácii"