Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ženy zotrvávajú vo vzťahoch bez perspektívy?

Príspevok v téme: Prečo ženy zotrvávajú vo vzťahoch bez perspektívy?
aaaAAA1

V bezperspektívnych vzťahoch, ťahajú ich aj 10+ rokov, na prácach v cudzine sa zoznámia s temperamentnými "južanmi" aj keď kultúrne sú obidvaja niekde úplne inde, časté hádky, rodičom na návšteve sa ich hanbia aj predstaviť. Alebo s týpkami, ktorí iba roky randia, reálne nič nemajú, žijú u rodičov v zanedbanom dome, s narušenou psychikou, s problémom s alkoholom, s nervami, na návšteve pri jej rodičoch sa s prepáčením ožerú. Alebo rozvedení so záväzkami, ženiť sa nechcú, deti nechcú.
Faktom je, že tie baby si môžu vyberať, napriek tomu dlhé roky existujú vo vzťahoch, s mužmi, ktorí nemajú ani majetok, povaha zlá ... rozchody, udobrovania, snažia sa ho zmeniť, nepomáha, okolie to vidí, že sa k sebe nehodia. Sú pekné, muž nimi manipuluje, ťahá za nos, z tých vzťahov nikdy nič nebude.
Keby som bol ženou, tak si ja vyberiem vzdelaného, slušného, s perspektívou, napríklad IT, aký by bol rád a ja by som mal kvalitný život. Ja si neviem predstaviť žiť celý život s nejakým magorom, nervákom. Môžu si vyberať a vyberajú si katastrofálne zle.
P.S. Už som v chomúte, o mňa nejde, len ma to zaujíma, prečo sa trápia ... veď môžu mať skoro každého.

vaporwave

Matyo - očividne autor je svedkom skôr iných stavov vecí "Sú pekné, muž nimi manipuluje, ťahá za nos, z tých vzťahov nikdy nič nebude."

no mne sa môj prvý priateľ - vtedy ešte student IT sťažoval, že väčšinu dievčat čo pozná (v tom čase išlo o vek okolo 21 r) sú dosť hlúpe a preto o ne nemla veľký záujem... niečo podobne som počula aj od iného čo bol na IT hoci to neštudoval, pokračovať radšej už ale o ďalších it čo poznám nebudem... :)

grckagrc

To si myslia iba muzi, ktori nemaju peniaze, ze ti, co ich maju, si mozu dovolit cokolvek.
Normalna zena ta posle do riti ak si hulvat a hovado, ci peniaze mas, alebo nie.
Placete, lebo letite na hlupe vygechlene pipky, ktore si z toho urobili biznis. Take ani prachaci nechcu, len ich dole rozjazdia.
Ak ches sex so slapkou musis zaplatit, to je logicke. Taka toleruje vsetko, je to jej job.
Skuste normalne zeny. Na tie musis mat aj ine kvality.

Mesačný princ

Matyo - bingo :)

Snáď mi dá niekto toľko múdrosti, aby som sa s takou ženou, o akých píšeš na konci príspevku nikdy nestretol :D Ale ak nebudem zarábať, tak to ani nie je možné, tak som spokojný :D

Matyo

Vyberať si môžu iba mladé a pekné ženy, tie keď nie sú spokojné so svojím frajerom, tak ho väčšinou aj vymenia. Ženy menej atraktívne, s kilami naviac, po 30 roku si partnera hľadajú o dosť ťažšie, preto radšej zostávajú zo svojím somárom akoby riskovali dlhodobú alebo už doživotnú samotu. A ešte je tu ďalšia vec a to sú samozrejme peniaze. Žena žijúca s dobre zarábajúcim mužom mu častokrát odpustí aj hulvátske a grobiánske správanie voči nej len aby si zachovala svoj životný štandard...

grckagrc

Co sa tebe moze zdat ako neperspektivne, im ako terno. Kazdy ma prah tolerancie a casto aj bolesti :) nastaveny inak. Alebo si mozno realne uvedomuje, ze inde to zas az tak ovela lepsie nebude. Ako moja babka hovorili cert ako diabol :) to len navzdy single cakaju na ideal a dokonalost. Vztah je o kompromisoch a tolerancii aj toho zleho, no a kazdy dokaze tolerovat nieco ine.
Napriklad niektore zeny nedokazu tolerovat kockatu hlavu itckarov ;)

a_dr1a

Pollystar, k tomu tvojmu zaveru len tolko. Muzovi staci ak je zena krasna nadherna pritazliva = vyzor. Nemusi mat ani skoly majetky, ok rodinu ai. U zien staci "iba" krasa. U muzov sa pozera hl. na ine. Zabezpecenie vzdelanie uspesnost ai

Pollystar

Eigteen
si jedna z tych ktore toto muzom toleruju az kym ich nezacne po nadavkach aj bit a mlatit, si taka ista ako muzi pod papucou. Ziju s mrchami nech im cely zivot manipuluju az kym ich smrt nerozdeli. Mohli by mat lepsie ale nie oni si najdu mrchy. Hlavne ze je sexi a sebavedoma a z majetnej rodiny alebo aj nie. Je jedno ze fajci, pije a sprosto nadava ale vsak ja ju tak milujem....

pollystar

BFCC
tam do p...e chod ty
to ze to niekto ako autor temy napise neznamena ze vsetke zeny chcu itckarov. A to ze ty nemas uspech u zien je tvoj problem niekde inde nie v tom ze niesi itckar. Hadzat vsetke zeny do jedneho vreca je taky isty nezmysel ako hadzat vsetkych muzov ze su nasilnici a suknickari.