V bezperspektívnych vzťahoch, ťahajú ich aj 10+ rokov, na prácach v cudzine sa zoznámia s temperamentnými "južanmi" aj keď kultúrne sú obidvaja niekde úplne inde, časté hádky, rodičom na návšteve sa ich hanbia aj predstaviť. Alebo s týpkami, ktorí iba roky randia, reálne nič nemajú, žijú u rodičov v zanedbanom dome, s narušenou psychikou, s problémom s alkoholom, s nervami, na návšteve pri jej rodičoch sa s prepáčením ožerú. Alebo rozvedení so záväzkami, ženiť sa nechcú, deti nechcú.
Faktom je, že tie baby si môžu vyberať, napriek tomu dlhé roky existujú vo vzťahoch, s mužmi, ktorí nemajú ani majetok, povaha zlá ... rozchody, udobrovania, snažia sa ho zmeniť, nepomáha, okolie to vidí, že sa k sebe nehodia. Sú pekné, muž nimi manipuluje, ťahá za nos, z tých vzťahov nikdy nič nebude.
Keby som bol ženou, tak si ja vyberiem vzdelaného, slušného, s perspektívou, napríklad IT, aký by bol rád a ja by som mal kvalitný život. Ja si neviem predstaviť žiť celý život s nejakým magorom, nervákom. Môžu si vyberať a vyberajú si katastrofálne zle.
P.S. Už som v chomúte, o mňa nejde, len ma to zaujíma, prečo sa trápia ... veď môžu mať skoro každého.
Prečo ženy zotrvávajú vo vzťahoch bez perspektívy?
že napríklad IT....
choďte do piče, to neexistuje nič iné okrem IT?? Aj iné profesie sú pre život dôležité aj keď nie sú možno platené 2000 € mesačne....
ha ha :D sa smejem
Keby som bol ženou, tak si ja vyberiem vzdelaného, slušného, s perspektívou, napríklad IT, aký by bol rád a ja by som mal kvalitný život.
Tak si predstav, ze som mala vzdelaneho, slusneho, s perspektivou, z IT, a aka som bola rada, ze som sa kurevnika nakoniec zbavila. Svet nie je ciernobiely a to, co ty vidis navonok, je mozno iba pozlatko, ktore schovava nieco ovela horsie.
V neperspektivnych vztahoch zostavaju zeny aj muzi. Dovodov je tak vela, ako vela je tychto ludi. Byt tebou, plytvam energiou aspon na nieco pozitivne.
aaaAAA1 Maju deti, tak preto. Preco si nepolozil otazku: Preco zly ludia maju vztah?Presnejsie zly clovek si najde dobreho a mileho partnera.
aj tak je to dnes všetko len o peniazoch...
IdeaL dobá hlúposť. vyberajú si rozumné ženy nie krásne. Tie skočia na pozlátko.
ale vsak to utajene pisala zena ktora ma nick angel deamon
to nepisal chlap kto naletel jeho chyba
Ono viete, povie sa ,,perspektívny vzťah,, a to je aký??? :O
Taký, kde má partner ,,perspektívu,,? čiže ( VŠ, peniaze, vlastné bývanie, auto, super prácu, super výzor...atď)
ale čo ak v takomto ,,perspektívnom vzťahu,, nejestvuje láska, vášeň, dobrodružstvo....
každý vzťah je iný...je každého voľbou, čo si vyberie. je to nedefinovateľné, ale aj tak. Aký je to ,,neperspektívny vzťah,,?
Existuje vôbec odpoveď? Každý vzťah má perspektívu, pokiaľ trvá a pokiaľ partneri v niečo veria...neviem...
celá táto téma mi príde taká zvláštna...
IdeaL
A tie "menej pekné" musia pri sebe strpieť hlupáka, ktorý im nadáva, alebo ako ??? Lebo nemajú právo nikoho odmietnuť ??? Akože majú byť rady, že vôbec niekto s nimi je ??
Dobrá hovadina. Každá žena má právo si vybrať, koho bude mať pri sebe ! A keď nikoho vhodného nenájde, radšej nech je sama ako s nejakým debilom grobianskym.
Nuž pravda je taká, že len tie naozaj pekné si môžu vyberať.