Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ženy zotrvávajú vo vzťahoch bez perspektívy?

Príspevok v téme: Prečo ženy zotrvávajú vo vzťahoch bez perspektívy?
aaaAAA1

V bezperspektívnych vzťahoch, ťahajú ich aj 10+ rokov, na prácach v cudzine sa zoznámia s temperamentnými "južanmi" aj keď kultúrne sú obidvaja niekde úplne inde, časté hádky, rodičom na návšteve sa ich hanbia aj predstaviť. Alebo s týpkami, ktorí iba roky randia, reálne nič nemajú, žijú u rodičov v zanedbanom dome, s narušenou psychikou, s problémom s alkoholom, s nervami, na návšteve pri jej rodičoch sa s prepáčením ožerú. Alebo rozvedení so záväzkami, ženiť sa nechcú, deti nechcú.
Faktom je, že tie baby si môžu vyberať, napriek tomu dlhé roky existujú vo vzťahoch, s mužmi, ktorí nemajú ani majetok, povaha zlá ... rozchody, udobrovania, snažia sa ho zmeniť, nepomáha, okolie to vidí, že sa k sebe nehodia. Sú pekné, muž nimi manipuluje, ťahá za nos, z tých vzťahov nikdy nič nebude.
Keby som bol ženou, tak si ja vyberiem vzdelaného, slušného, s perspektívou, napríklad IT, aký by bol rád a ja by som mal kvalitný život. Ja si neviem predstaviť žiť celý život s nejakým magorom, nervákom. Môžu si vyberať a vyberajú si katastrofálne zle.
P.S. Už som v chomúte, o mňa nejde, len ma to zaujíma, prečo sa trápia ... veď môžu mať skoro každého.

ANGEL-DEMON

eighteen .... kolkí sa zmenili??? pozeráš privela romantickych telenoviel... nie nezmenili... boli dokonca horší... hned sa s ním rozíd, lepsí nebude, nezmení sa.. su sice dievčiny ktore si takych retardov aj zoberu lebo ved "..zmení sa..." ved chod na fb zacni odoberat stranku "priznania zien" tam je vela trosiek.. zufaliek, ktore si mysleli ze sa zmení... možno ťa to preberie z tvojho sna...

Eighteen

Mne moj chalan nadáva do kuriev a vselijake veci ze som svina sprosta. Je to moj prvy priatel, zo zaciatku to sice bolelo ale nechcem o neho prist. Verim ze sa zmeni. Kolkí sa predsa zmenili