Vzťah s veľmi starym mužom

Príspevok v téme: Vzťah s veľmi starym mužom
KataOlsova

Ahoj. Už mesiac chodím s jedným starším mužom. No, starším....oveľa starším. Má 112 rokov, ja 93. Nespočetné množstvo ľudí nás odsudzuje. Už to psychicky nezvládam. Všetci si myslia, že vzťah výrazne staršieho muža a mladšej ženy musí byť len z vypočítavosti. V dnešnej dobe, v roku 2017 by už bolo načase, aby zaužívane dogmy týkajúce sa takýchto vzťahov raz a navždy zanikli.

Flandroy

po stovke, mila dcera, chlapi uz padaju ako muchy, este mala pinda napisat, ze ma 168 rokov... a ona slabych 146

Marosko-n

Pozdravujem zamilovaných. Náš život by mal byť celý o milovanej láske. Nezáleží na veku, veď nás čaká večnosť.A večnosť bez lásky by nemala zmysel.
Ak je to úprimná láska od teba, tak bude žiť o 20% dlhšie. Úprimná láska predlžuje vek.
Mnoho žien a mužov po zlom živote, by celý život vymenili za 2 - 10 rokov nádhernej lásky. Krásny vzťah je vzácnosť .Nezáleži na veku. Naše JA - duše budú večne mladé.
Gratulujem !

blazniva777

Ste v súťaži Milionár, posledná otázka za milión: -"Má vaša žena vyholené prirodzenie?" - "Hmmm, vyberiem si žolíka a zavolám kamarátovi."

Ipsik

Áno, aj v takom veku kvitne láska a pekne žiť sa dá aj zo spomienok, aj keď isto nie z dôchodku:-/ Opasky si treba uťahovať, ale aby si človek kupoval namiesto opasku remienok do hodiniek príde už aj mne trochu uletené:-)

765

Keby to tak bola pravda tak wow. Stary clovek si dokaze najst a ja mladá nikdy nepobozkaná ani za svet si nenajdem. No co uz :) tiez si budem pripijat so zrkadlom