Vzťah s veľmi starym mužom

Príspevok v téme: Vzťah s veľmi starym mužom
KataOlsova

Ahoj. Už mesiac chodím s jedným starším mužom. No, starším....oveľa starším. Má 112 rokov, ja 93. Nespočetné množstvo ľudí nás odsudzuje. Už to psychicky nezvládam. Všetci si myslia, že vzťah výrazne staršieho muža a mladšej ženy musí byť len z vypočítavosti. V dnešnej dobe, v roku 2017 by už bolo načase, aby zaužívane dogmy týkajúce sa takýchto vzťahov raz a navždy zanikli.

Ipsik

Ešte dám vtip a potom neviem čo:-) Nechám tu pre teba kontakt Divocina. Môžeme pokecať aj súkromne, ak budeš chcieť. Poradím ti aj čo sa týka tých problémov. Veľa som už toho preskákal, pravdu povediac, ale s.ať na to. Hlavne, že sme zdraví:-)

Ipsilon

www.youtube.com
Už sa mi aj niečo podarilo dávnejšie, ale no ja neviem, trochu tuctové. A ty sa až tak nepodceňuj, čo sa týka tej hry. Dokonalých je v tomto ohľade len málo ľudí:-)
A čo sa týka hry na hud. nástroj v paneláku. Ja som nikdy na nikoho nebral ohľad, ale mali šťastie, lebo som hral vtedy len na španielku. Teraz by ich isto hádzalo do zeme keby že taký Enter Sandman:-)

divocina1

Janko nie nehrám skúšala som hrať na gitare raz ale vyludnila som celú bytovku (nemali pochopenie) tak odvtedy je moje hudobné sebavedomie na bode mrazu :-) veru skomponuj niečo krásne pre smutné duše fóra :-)

Ipsik

Nie je to ťažká pesnička. Sú v nej len tri akordy: B dur, Dis dur a F dur. Medzi sebou sa kombinujú. To je riadne šalená pesnička:-)
Divocina, ty tiež hráš na nejaký nástroj, ak sa môžem opýtať?
Musím tiež niečo skomponovať, tiež niečo také šalené, ale nemal som dnes pre tento účel tie správne ingrediencie.

divocina1

Slecna olsova najlepsia tema na zdravi konecne som sa aj zasmiala poriadne :-) lebo inak tu len samy negativny clovek a nadavajuci :-) hop hop Jovanna :-D

divocina1

Janko dakujem za piesen super som si zatancovala ako junci vo videoklipe v červených gatiach :-) No a čo sa týka nadváhy či už budem mat 100 kg alebo 150 to je jedno už som aj tak stratený prípad vraj :-)

Ipsik

Táto pesnička mi robí aktuálne dobrú náladu, aj keď na to nemám absolútne žiaden dôvod, ale to je na tom práve to najlepšie:-)
Daj mi šancu Joana, lebo skočím do šancu, aj keď nie som práve v práci, pomôže mi kamoš Laci a už ticho, žiadne kecy, dajme si my jedno deci...
www.youtube.com
Pani podpredsedníčka, poprosím o vypnutie mikrofónu. Ďakujem:-) Dnes by som nemal prispievať. Sorry.

Ipsik

A nebudeš ty divocina z toho taká pri sebe? Ja keby som mal jesť to, čo mám, tak po čase dám na lopatky aj slona Afrického. Daj potom vedieť, či ti to vážne zlepšilo náladu:-)

divocina1

No nič idem si dať tie nové pirulky od pána doktora vraj mi majú značne zlepšiť náladu tak uvidíme či to vydá :-)

divocina1

keby som si v 93 nasla muza ktory ma poziada o ruku budem to brat za celozivotny uspech a budem tak plakat ze asi aj v ten den umriem :-)