Vzťah s veľmi starym mužom

Príspevok v téme: Vzťah s veľmi starym mužom
KataOlsova

Ahoj. Už mesiac chodím s jedným starším mužom. No, starším....oveľa starším. Má 112 rokov, ja 93. Nespočetné množstvo ľudí nás odsudzuje. Už to psychicky nezvládam. Všetci si myslia, že vzťah výrazne staršieho muža a mladšej ženy musí byť len z vypočítavosti. V dnešnej dobe, v roku 2017 by už bolo načase, aby zaužívane dogmy týkajúce sa takýchto vzťahov raz a navždy zanikli.

ipsilon

Mali by ste sa cim skor zobrat aby ste to este stihli. Majetky napiste na deti s dozivotnym pravom a isto ich prejdu aj predsudky. Cim skor sa zoberte neviete co Vam moze prist do cesty aj ked nove choroby uz nepredpokladam. Uz si musite vystacit so starymi. Tak do toho. A opatrne s viagrou aby sa infarkt nepritrafil. Dnes som sa dozvedel ze jedna patdetatrocna zena sa naucila cudzi jazyk a ja v styridsiatke uz patrim do stareho zeleza ha ha. A poniektorym je zbytocne chodit do skoly.

divocina1

Janko ono je to tak že s tým svojim výzorom už nič nenarobím tak som si zvykla na single život :-) Budem žiť ako big foot (veľká noha) veľký ale citlivý :-) a sám

Yolina

:DDDDD ... and the oscars goes to ... ach bože bože! dlho som sa tak nezasmiala, hneĎ mam lepšiu náladu. MADE MY DAY ! :D

Ipsik

A prečo si niekoho divocina nenájdeš? Ja som tiež sám, ale mám toľko aktivít, že nemám čas na zoznamovanie a lásku, aj keď mať priateľku sólistku ruského baletu, ktorá si rada vypije, by nebolo asi na zahodenie. Nechápem, ako môže niekto zvládať dajme tomu tri deti, však ja ledva zvládam jedno. Auto sme sa už naučili rozobrať takmer do skrutky, tak teraz sa ideme pustiť do niečoho iného. A vždy si vyberie niečo, čomu rozumiem asi ako medveď pestovaniu cukrovej repy. Na franc. jazyk môžem akurát tak zabudnúť:-)

divocina1

no láska kvitne v každom veku :) ja si aj v stovke bude pripíjať o zrkadlo sama ako sólistka ruského baletu :)

Ipsik

Vašu lásku by som čím skôr spečatil aj oficiálne:-)
Dnes môžete byť spolu, zajtra už rozdelení. Je to fakt náročné a komplikované to s tými našimi životmi:-)

Mackoko

Jasný fake. A trúba. Ja som si myslela že si sa pomýlila že máš 12. No oboje je kokotina, Zmizni odtiaľto.