Dobry vecer,iba nazor...chlap nechce intimnosti uz dlhodobo ani len bozky,zvycajne zoberie trenky,ktore su po ruke co by vas napadlo,ked sa vecer vykupe co robi inokedy nie pravidelne,rano si oblecie trenky biele ktore nosi len naozaj malo a vecer pride neskor ako zvykne chodit z prace s tym,ze ho zdrzoval sef a po chvilke doma sa prejavi super nalada co inokedy nejdem z neho dostat slovo co je taky unaveny,vraj...
Nevera?
Ona je trosku pribrzdena to je jej najvacsi problem
toto sa neda takto sudit :/
trochu ako fehirtka ci jako sa vola
a stale pise ze ho ma rada a neuvedomi si popri vsetkom ze tu ide o ine. vystraha pre vsetky dalsie zeny. ked si to clovek prelozi - mam rada a chcem intimitu a prejavy naklonnosti od niekoho kto sa ku mne sprava nevhodne bez lasky vlastne sa mi vyhraza a viem ze ma vlastne ani nema rad. o com to asi tak vypoveda ? ze ja mam problem v prvom rade so sebou.
a_dri1a,Dakujem za tvoj nazor vybrala som si ho pises,pises zmysluplne,neviem si odbornik?je to asi tak ano nas vztah sa z jeho strany urcite zacal rozumom to mi casom doslo,potreboval niekoho kto mu to vytvori doma tak ako to ma rad kedze ma syna a on je cele dni v praci,je perfekcionista,co som aj ja a kedze ma rad veci perf.urobene upratane,navarene,upecene atd,na to sa ma vsetko pytal ked sa vraciam spat doslo my,ze si ma vybral ako z vykladu nic ku mne necitil ako sam hovori spekujluje a v nasom pripade to bolo tak isto.Cas to ukazal,ja ho mam ale rada a rada by som s nim ostala ale mne chybaju tie prejavy,z coho citis,ze dotycny ta ma rad...a samozrejme aj intim.zivot o ktory sa uz bojim aj poziadat pretoze zakazdym ma z nejakeho dovodu odmietne raz povie,ze ked bude volno volno preslo a nic alebo rano vstava alebo....nech je to akokolvek,chcem sa ta este opytat -opytat sa dotycneho pana na rovinu ako to je?a potom ak teda bude suhlasit a vobec nieco prizna skusila vo vztahu vymedzit aj nieco pre mna,ak teda zaprie co si myslim povedat,ze bud sa na niecom dohodneme alebo rozchod,nedokazem zit v takejto neistote.Este raz Dakujem
Uuups
To som chcela prilepit do tej temy ktoru si zalozila pod nazvom "posun"
Tolerancia :-)
Preco to robis?
Malo odpovedi si dostala caramello?
Caramello. Myslim si, ze s tebou je z rozumu. Staras sa mu o syna, domov, jeho. Ma vytvorenu pohodu a pohodlie domova.
On si zatial buduje a robi karieru. A po dalsie. Urcite niekoho ma. No vylucne kvoli tej uchylke. Skoda ze si o nej nenapisala viac, dalo by sa lepsie analyzovat. Ale kazdy clovek, co nieco taketo preferuje (pozor, nejde o uchylku ale o zivotny styl), tak sa toho nezrieka ale hlada kym to nenajde. Je to v nom, je to jeho sucast a podstata. On ta kvoli tomu nenecha a neopusti. Oddeluje sex pozitok od toho, co mu zas vytvaras ty "domov" a verejnu akceptaciu a "neposkvrneny" obraz profil.
Takze co teraz pre teba?
Jemu tento stav vyhovuje, takze necakaj zmenu. Iba ak tu zmenu urobis ty.
Bud ostanes (zmieris sa a budes akceptovat tolerovat stav aky teraz mate), alebo si vyjednas nejake ustupky dohodu "pre seba nieco co chces iba ty", a este moznost, ze to s nim ukoncis a rozides sa.
PS. Toho obiehania rodiny a okydavania sa neboj. Ty mas v ruke vacsi tromf nez on. Tu jeho "uchylku". Takze jemu z pracovnej pozicie, verejnej mienky ai hrozi vacsia blamaz nez pre teba. On to dobre vie. Preto sa ti vyhraza.
idem rovno k veci lebo pri internetovych diskusiach nie je priestor na nejake dlhe vykecavanie.
Urcite ano mozem s tebou iba suhlasit,pre Mesacny princ