Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nevera?

Príspevok v téme: Nevera?
Caramello

Dobry vecer,iba nazor...chlap nechce intimnosti uz dlhodobo ani len bozky,zvycajne zoberie trenky,ktore su po ruke co by vas napadlo,ked sa vecer vykupe co robi inokedy nie pravidelne,rano si oblecie trenky biele ktore nosi len naozaj malo a vecer pride neskor ako zvykne chodit z prace s tym,ze ho zdrzoval sef a po chvilke doma sa prejavi super nalada co inokedy nejdem z neho dostat slovo co je taky unaveny,vraj...

bonobo

nakolko pan dotycny sa vyjadril,ze keby som raz odisla obehne celu moju rodinu a povie im co vyvadzam pretoze on sa ma za supermana

keby mne toto povedala baba alebo by som bol zena a povie mi to muz v tom momente si vytvori nepriatela a partnerstvo skoncilo. ked uz padaju vyhrazky kvoli potencialnemu odchodu zo vztahu tak to je uz zle. ty radsej premysli co take by o tebe mohol nakecat rodine a ci sa to neda nejak uhrat. mozno ho nemusis usvedcovat z nicoho a kludne ho opusti pana ko..ta

Mesačný princ

Ak si ľudia nedôverujú, tak môžu skúsiť toto...

magazin.atlas.sk

www.detektivni-sluzby.info

No ja by som to osobne nechcel vedieť takto....

Ak by si na mňa niekto najal detektíva, tak by som s tým dotyčným okamžite ukončil akýkoľvek vzťah. A úplne by bolo nepodstatné či som neverný bol alebo nie. Ide tu o skôr o iné...

neviem111111

on ani problem vidiet nemusi na to, aby si ty odisla zo vztahu, v ktorom nie si spokojna, v kt. partnerovi neveris a v kt. spolu nemate ziadne intimnosti. ide o to, ci ten problem vidis ty. ved hadam si svojpravna a nemusi ti vsetko odsuhlasit

neviem111111

a co take vyvadzas? sak hadam tvoja rodina bude verit tebe, ved nech si ich obehne, informuj ich vopred nech sa s nim nebavia a hotovo.

Caramello

Moja odpoved,ano potrebujem ho usvedcit...dovod=nakolko pan dotycny sa vyjadril,ze keby som raz odisla obehne celu moju rodinu a povie im co vyvadzam pretoze on sa ma za supermana to doslova a za dalsie on nevidi ziadny problem len ja spekulujem aaa planuje vo velkom spolocnu buducnost...

neviem111111

caramello, tak uz opakovane mas pocit ze ti je neverny, trva to roky, ani pusu ti sam od seba neda a este ma aj sexualnu uchylku, a ty ho potrebujes z tej nevery usvedcit na to, aby si z toho nefunkcneho vztahu odisla?

ozon

ak je to ta uchylka a niekoho na nu nasiel, no sak dopraj mu ju a bud rada, ze to nemusis robit ty. mne by to teda vobec nevadilo.

Mesačný princ

Caramello - žiadna úchylka v tom byť nemusí...tak isto mu nemusí chýbať intimita, alebo iný štandard, ktorý mu dávaš.

Možno mu chýba niečo úplne iné, ale na to musíš prísť ty.

Ja ti napíšem teraz čo mne vo vzťahu chýbalo. Mal som navarené, pravidelný sex, postarané o všetko, ale chýbalo mi porozumenie, obyčajné vypočutie, empatia...možno obyčajný rozhovor, spoločne strávený čas, spoločné záujmy....

ale tak to je môj prípad...možno to je u vás inak. Každému chýba to, čo nemá a hľadá to až dovtedy, kým to nenájde. Môže to byť len maličkosť, ktorú si vôbec neuvedomuješ... a možno ju u niekoho našiel a je pre neho dôležitejšia, ako všetko ostatné...spýtaj sa ho

Caramello

Mily princ alebo princezna,u nas je to uz dva roky o tom,ze ak chcem pusu musim ju dat prva ak chcem objatie tiez atd.Takze ja som vzdy skusila vyvynut nejaky podnet aj co sa intim.tyka to on bol vzdy ten co ma odmietol ked sa tak zamyslim mozno som zlihala prave v tom ,ze som este nedala jeho uchylku...ano ma ju ale to ja bohuzial nedokazem to je na mna moc a toto jedine vidim ako dovod ak som teda zlihala ja

Mesačný princ

Bez vzájomnej dôvery sa už nedá riešiť nič. Svojimi špekuláciami ju máš naštrbenú a definitívnu bodku ti dajú tunajší prispievatelia.

Namiesto toho by si sa podľa mňa mala zamyslieť nad tým, prečo sa to stalo práve tebe a kde si zlyhala? Pretože aj keby si zistila, že ťa naozaj podvádza, tak to človek neurobí len tak. A väčšinou je za tým nejaká kompenzácia nedostatku zo strany partnera.

Je to skoro vždy 50:50

Takže premýšľaj a ak nemáš dôkazy, tak si nedomýšľaj. Nič dobré to neprinesie.