Dobry vecer,iba nazor...chlap nechce intimnosti uz dlhodobo ani len bozky,zvycajne zoberie trenky,ktore su po ruke co by vas napadlo,ked sa vecer vykupe co robi inokedy nie pravidelne,rano si oblecie trenky biele ktore nosi len naozaj malo a vecer pride neskor ako zvykne chodit z prace s tym,ze ho zdrzoval sef a po chvilke doma sa prejavi super nalada co inokedy nejdem z neho dostat slovo co je taky unaveny,vraj...
Nevera?
Mesacny ak niekto zotrvava v dysfunkcnom vztahu s clovekom ktory sa k nemu sprava az tak ze sa vyhraza tak sa neda hovorit o zdravej laske. mozno o zavislosti na laske. on je problemovy a svoje problemy si asi ani neuvedomuje a ona ma v sebe nejaku emocnu dieru ktoru si mysli ze zaplni on a tak zotrvava aj s takym chumajom hlavne ze niekto tu dieru akoze zaplna aj ked v skutocnosti nezaplna (a vlastne by to ani nemala od nikoho vyzadovat ale to uz je na dlhsie).
...co dodat...iba tolko,verim v karmu ta je zdarma...nema co na mna nakecat rodine,vystrajam myslel tym,ze chcem od neho odist lebo od neho sa neodchadza zeny sa maju pri nom dobre jeho slova.mysli si,ze kazda je nadsena pre material.hodnoty nemame nudzu.Som tip zeny do prace a domov nebeham ani po kamoskach a kavach,ked mame spolocne volno sme spolu ked nie doma ho cakam tak ako vcera a vlastne tym sa zacal tento pribeh tu
preco by sa mal scenar zopakovat? ved nikto ti tu nehovori, aby si mu klamala, nasla si chlapa, otehotnela a az potom ho opustila. to rozhodne nie je ferovy postup. cloveka nezmenis. clovek sa zmeni len sam tym co si prezije, ze ho to vyformuje alebo sam dospeje k tomu ze sa zmenit chce a bude na tom pracovat. ty sa mozes aj na hlavu postavit a odrazat sa usami a nebude to tak. je taky aky je a bud ti ako partner vyhovuje a budes s nim, alebo nevyhovuje a nebudes s nim. ja jakziv nepochopim, preco tolko ludi ostava v nefuncknych vztahoch. predsa lepsie byt sam ako v niecom, kde su podozrenia, ziadna neha, intimita, nic. preco si ludia skratka nevedia priznat, ze sa k sebe nehodia, nie su kompatibilni. je to tvoj zivot, rozhodni sa ako chces, ale uz len to ze mas rada niekoho, kto sa ti vyhraza tym, ze ta ohovori pred tvojou rodinou ak ho opustis, vypoveda o miernom masochizme pre mna.
mam ho rada preto som s nim a dufam v zmenu
co dodat....
Vies Neviem je to tak ako hovoris,ale asi nepochopis mam ho rada preto som s nim a dufam v zmenu ale zazrak sa nekona a dalsia vec nechcem mu ublizit zazil to uz dva krat,ze si jeho partnerky nasli chlapa a klamali ho,otehotneli a odisli od neho ked sme spolu zacinali povedal,ze veri,ze sa scenar nezopakuje :-( boze neviem co robit
Caramello, ak sa jeden z paru chce rozist, tak je rozchod. on ti ho nemusi odsuhlasit na to, aby ste sa rozisli.
Mily princ,vies ja velmi dobre viem,ze vztah je o dvoch ludoch a komunikacii,ale co by si robil keby si ty mal byt ten co dava bavilo by ta to,tesilo radsej takto to nazvem keby si necitil spatnu vazbu,nechcem byt za najlepsiu ale uz dva roky sa snazim tolerujem a z jeho strany nic,ked otvorim temu,ze som s jeho postojom nespokojna a radsej teda dohoda na rozchod zacne bojovat...akoze prejavuje viac zaujmu po tyzdni je po vsetkom zase sme v starych kolajach,uz vela bolo ,ze to riesi tak,ze sa vecer neosprchuje len nech ma pokoj alebo si vezme do postele nasho psika,ktoreho mam mimochodom velmi rada ale vie,ze sa mi to nepaci aj tak to stale robi,vopcha psa k sebe a rozprava mi,ze ako psik vonia.mne to napr.nikdy nepovedal ani osprchovanej ani po pouziti parfemu.Detektiv,nie nikdy by som sa k tomu neznizila aj ked mam pochybnosti a velmi sa trapim,som ferova zena mam rada veci na rovinu povedane a tiez som pokojnej povahy nerobim ziadne sceny len by som rada vedela na com som a v pripade,ze je tam treti clovek on vie dovod preco ho k nam zamotal pobalim sa a odidem do svojho bytu.ale co ma vytaca je,ze planuje nasu buducnost ,komentuje susedu aka je k...a ,ze chodi k nej obcas nas sused ked muz nie je doma a on?vsetky zeny su kur.. jeho oblubene slovo a on?niekedy,ked takto komentuje inych a vsetko mozne o ich zivote pomyslim si pre seba ze toto by chcelo zrkadlo....
mp presne to som myslela tym, ze naco ho potrebuje usvedcovat. ked mu proste raz neveri, ten vztah je nefunkcny. a tie vyhrazky uz su bodka za vsetkym. teda aspon pre mna by boli.