Mám na vás takúto otázku...Čo by ste robili, ak by vašu prácu ľudia okamžite znehodnotili s dosť veľkými dôsledkami...
Príklady:
Ste zdravotnou sestrou a staráte sa o veľmi choré dieťa. Ak ste pri ňom vy, tak je všetko v poriadku ale na druhej smene nie je dieťa najedené, umyté, dostalo vysoké teploty, poprípade umrelo.... Vy ste pri ňom strávili mesiace a tí druhí ho len tak nechajú umrieť... (S tým, že keby ste tam boli vy, tak by sa to na 100% nestalo a dieťa mohlo žiť a vyliečiť sa)
Robíte v zoo, máte na starosti nejaký druh zvieratiek. pracujete tam už veľmi veľa rokov a tie zvieratká poznáte od mláďat. A teraz príde niekto a tie zvieratká neprežijú... S tým, že ak by ste tam boli, tak sa to nikdy nestane...
Pracujete ako záhradníci, trvá vám mesiace, kým spravíte záhradu a nakoniec vám majitelia povedia, že to je dobré, že nemajú viac financií a že to nebude možné dokončiť. S tým, že ak sa to nedokončí, tak nič z toho, čo ste tam zasadili neprežije a všetka práce bola zbytočná....
ja jednoducho nerozumiem takémuto prístupu, tak mi to prosím niekto objasnite...existujú mnohé ďalšie príklady ale myslím, že tieto zatiaľ stačia....