muzska vec-poradte

salco

s tymto nema doba nic spolocne, jednoducho niekomu sa to paci a niekomu nie. len preto ze v nejakych casopisoch pisu ze je to in a velmi modne tak sa podla toho spravat nebudem, dokazem mat aj vlastny nazor na vec ako sa riadit priblblymi radami inych. mne osobne pride divne ked sa chlap oholi na hrudi, ale zase laska hory prenasa. taktiez poznam asi viac zien ktorym sa paci chlpata hrud. a dalsi poznatok :D vyholena hrud a oholene nohy chlapa, to som si vsimol ze sa paci viac tym nadutym fiflenam ktore si zakladaju viac na vyzore ako na hocicom inom.

dzigos35

TAK TO MISLIM ZE ZENA MA RAD KET MUZ SA HOLI AJ TAM ALE TO ZALEZI NA ZENE AK MA RADA MUSKE CHLPI TAK TO JE DOBRE

uragan

uplne v pohode vec najprv som si to vyrthol voskom :) potom ked trochu zacalo rast depilacnym strojcekom a potom uz len pinzetou postupne a je to fajn :) sice sa mi vyhadzali vyrazky ale antibakterialne mydlo a nechtikova mas to da rychlo do poriadku a je to potom super :))) odporucam

kate22

To je pravda..koľko žien, toľko chutí..Keby sa však môj priateľ oholil na akomkoľvek mieste, nebola by som z toho nadšená. Páči sa mi presne taký, aký je. Zarastená hruď pôsobí príťažlivo a hovorí aj o množstve testosterónu. Je to mužné a tak to má byť. Muži by sa holiť nemali, hlavne, že sú voňaví a čistí...:)

Igor2

To závisí aj od typu muža. Napríklad niektorí muži majú drsnejší, mužnejší výraz tváre, postavu a im ochlpenie na hrudi dodáva, podčiarkuje mužný výraz. Niektorí muži pôsobia nežnejšie, detskejšie a keď majú ochlpenie na hrudi, tak akosi sa to k nim nehodí. Pre nich je asi lepšie keď si hruď oholia.

Igor2

To závisí aj od typu muža. Napríklad niektorí muži majú drsnejší, mužnejší výraz tváre, postavu a im ochlpenie na hrudi dodáva, podčiarkuje mužný výraz. Niektorí muži pôsobia nežnejšie, detskejšie a keď majú ochlpenie na hrudi, tak akosi sa to k nim nehodí. Pre nich je asi lepšie keď si hruď oholia.

Igor2

susan ..

MNo tak to ste na omile..doba sa meni ked chcem dat priatelovi pusu tak nechcem mat tej lasky plne usta.... holit sa je pekne a estetycke nezijeme v praveku dnes už nevzdrušuju ženy zarasteny chlapy ale ti kt. sa o seba staraju.. aj myslienka ze spravny chlap smrdi od alkoholu a tabaku je už davno paseee ženy nemaju rady ked su muži ako opice prave naopak .... Zenam sa pacia vyholeni vonavi muzi .... a nie zarastene opice.... tolko moja rada a verte tomu ze si to mysli každe dievaca aj zena...Nemate zaco.. cmuk