muzska vec-poradte

aajka

No mne sa paci ked je muz prirodzeny, taky aky je, ak ma chlpatu hrud, tak mi to vobec nevadi, a skor by sa mi zdalo zvlastne, keby sa oholil, a nikdy by som to od neho nevyzadovala,ved je to normalne, take muzne...a ked zena muza lubi, tak ho lubi celeho a chlpy na hrudi jej nemozu vadit.

viena123

vidite chlapi, my si musime kazdy den holit nohy, je to strasna otrava, aj ked lepsi je epilator, ale neviem si predstavit ze by ste ho pouzili na hrud auuuu. ja mam tiez rada ked je chlap menej chlpaty, ale nevyzdadujem to od neho, su aj podstatnejsie veci na ktorych mi zalezi

t-j-j-t ...

cawko mmmmoo ... no ja som si hrud oholil asi 3x ... ako je to prijemne ked to mas pekne vyholene...ale hned o 2-3 dni uz citis ako ti chlpky rastu spat...neviem ci sa ti bude chciet holit 3x za tyzden...ja som s tym teraz prestal ale v lete si vyholim ... len neviem ci je to lepsie urobit ziletkou, lebo to som sa vyhadzal na miestach na hrudi alebo je to lepsie holiacim strojcekom-je to sice lahsie ale na druhy den si uz "pichlavy" ... divne to nevyzera ale na dotyk je to trosku draplave potom a niekedy to aj vidiet, ze hrud je vyholena...a holkam sa po vacsine paci iba hola babatkovska hrud-neviem preco :( ja mam tiez taky problem a chcem sa holit...pocul som o depilacii ale ta bolest - JAAAJ :(:(:( daj potom vediet ci si sa oholil alebo ako co dalej planujes ... nech viem aj ja ... a inak hrud si holy kazdy druhy chlap ale neviem ako to dokaze kazdy zniest lebo mne to zacalo ist na nervy tak som prestal - ale tiez sa mi viac paci ked som hladky a nie chlpatejsi
:)

katika22

mne sa paci, ked ma chlap od prirody holu hrud... nepacia sa mi chlpati chalani, no predsa som si takeho nasla, ...

Najčítanejšie články