chalani, holi sa niekto z vas na hrudi a bruchu? je to ok? nevyzera to divne? a ako to robite? teraz je to zevraj IN:D ..viac babam sa asi paci vyholena hrud. co si o tom myslite?
muzska vec-poradte
pokial by tam mal mat prales tak ako sorry ale mal by sa oholit.... kto sa mu v tom ma potom hrabat ohliadnuc od toho ze to je neesteticke a zachytavaju sa do toho omrvinky z jedla :)
ja fakt nechapem naco sa chcu muzi holit. aby sa pacili nejakym teplosom? vsak zeny maju radi riadnych muznych chlapov a nie nejakych hladkych nedonosencov
myslite ze ked sa to obcas oholi v lete tak to zacne hrubnut a budem este viac chlpaty? to by som musel asi casto nie? takze vidim ze to nie je ani nejake moc zvlastne ze sa chlapy holia na hrudi a bruchu. a inac zevraj su nejake telove mlieka na to aby chlpy pomalsie rastli J&J nevete niekto v ktorej drogerii to kupit? a mate niekto skusenosti s tymto? www.bodygroom.sk
:)holte sa vesetci budete jak ....do pi...
ked sa oholis na hrudi tak je to chvilu fajn... ale potom ti budu rast stale hrubsie chlpy ... a nakoniec budes ako opica :D
lepsie nech su tam chlpy ako keby to malo pichat,vsade inde by som bola za ale toto nerob..aj ked mne sa to moc nepaci,ale nejak by som to prezila a ked ta ma baba fakt rada tak to nejak zvladne..
tak ako napísal t-j-j-t ....... je to v poho len asi den dva ale tak podla mna si chlap tak naco si holiť hrud samozrejme pokial si neni zarasteny celý ako opica ale aj to potom skúsiť nieco iné ako holenie
a jaky som ja rad ze nerazrastam dakde tak moc...keby mozem tak by som dole nemal chlpy vobec ma ma hrudi sa mi to tez dako osobne nepozdava...chlpy fuj
aajka, ďalšia rozumná žena:)
chalankovia nerobte niečo čo nie ste proste buď taký aký si narástol. stačí sa medzi ballsmi:-)
Prečo? Aj ja si myslím, že je to v poho....