Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Začína mi to vadiť..

Príspevok v téme: Začína mi to vadiť..
25rocny

Pozname sa tristvrte roka ale spolu chodime len styri mesiace, no chodime je to take kvazi chodenie lebo chodime len posediet niekam, na koncerty,do kostola, na klzisko a na diskoteky.. Paci sa mi odkedy som ju zpoznal, zaujala ma najma vyzorom, ale teraz mi zacina vadit jej samoluba sebecka povaha. Cely svet akoby sa mal tocit len okolo nej. Kedze nieje z mesta ale dochadza tak pride do mesta len ked ona chce, nie ked to navrhnem ja. Pride len ked sa kona nejaka akcia, diska, koncert a pod. Ale ked ja navrhnem tak nie. Chapem otec jej nechce poziciavat tak casto auto ale kolkokrat som jej navrhol ze pridem po nu. Myslim ze jej ide najma o jej narcisticku povahu. Uz len profil jej FB vela napovie ked tam ma same svoje fotky. A tie pozy ako keby modelkou chcela byt. Vsetky svoje fotky ma verejne. To mi dost vadi lebo naco sa tak vystavovat pre verejnost? Potom jej tam vypisuju vselijaky uchylaci a muzi ako sa mi stazuje. Je dlhovlasa blondina tak idu po nej ako pes po mäse. Dalej mi vadi ze ked ideme sadnut tak len ona ide a kamosky nevola. Vraj preco, lebo oni bud maju blbe povahy, je s nimi nuda alebo niesu nasa vekova kategoria. Stale si najde vyhovorky preco tu a hentu nezavolala. A pritom kamarad si hlada frajerku tak som myslel to ze ci by nejaka z jej nebola volna. Ale nie, ona len so mnou a mojimi kamosmi. Mam z nej pocit ze chce byt vzdy stredobodom pozornosti u muzov. Chce sa vystavovat ako saty vo vyklade. Zacina mi to vadit ten jej narcizmus.
Tiez mi vadi ze sedime niekde a ona vytiahne mobil a pise s ludmi na FB ci pokeci. Doriti ved ked s niekym idem sadnut tak sa jemu venujem a bavim s nim a nie visim na FB.
Ma to vyznam s nou dalej to tahat? Alebo ju nechat ist? Pritom sa mi stale vtiera, vola ma von ale naco?