Pozname sa tristvrte roka ale spolu chodime len styri mesiace, no chodime je to take kvazi chodenie lebo chodime len posediet niekam, na koncerty,do kostola, na klzisko a na diskoteky.. Paci sa mi odkedy som ju zpoznal, zaujala ma najma vyzorom, ale teraz mi zacina vadit jej samoluba sebecka povaha. Cely svet akoby sa mal tocit len okolo nej. Kedze nieje z mesta ale dochadza tak pride do mesta len ked ona chce, nie ked to navrhnem ja. Pride len ked sa kona nejaka akcia, diska, koncert a pod. Ale ked ja navrhnem tak nie. Chapem otec jej nechce poziciavat tak casto auto ale kolkokrat som jej navrhol ze pridem po nu. Myslim ze jej ide najma o jej narcisticku povahu. Uz len profil jej FB vela napovie ked tam ma same svoje fotky. A tie pozy ako keby modelkou chcela byt. Vsetky svoje fotky ma verejne. To mi dost vadi lebo naco sa tak vystavovat pre verejnost? Potom jej tam vypisuju vselijaky uchylaci a muzi ako sa mi stazuje. Je dlhovlasa blondina tak idu po nej ako pes po mäse. Dalej mi vadi ze ked ideme sadnut tak len ona ide a kamosky nevola. Vraj preco, lebo oni bud maju blbe povahy, je s nimi nuda alebo niesu nasa vekova kategoria. Stale si najde vyhovorky preco tu a hentu nezavolala. A pritom kamarad si hlada frajerku tak som myslel to ze ci by nejaka z jej nebola volna. Ale nie, ona len so mnou a mojimi kamosmi. Mam z nej pocit ze chce byt vzdy stredobodom pozornosti u muzov. Chce sa vystavovat ako saty vo vyklade. Zacina mi to vadit ten jej narcizmus.
Tiez mi vadi ze sedime niekde a ona vytiahne mobil a pise s ludmi na FB ci pokeci. Doriti ved ked s niekym idem sadnut tak sa jemu venujem a bavim s nim a nie visim na FB.
Ma to vyznam s nou dalej to tahat? Alebo ju nechat ist? Pritom sa mi stale vtiera, vola ma von ale naco?
Začína mi to vadiť..
nech je to pica a kurva, este ktomu vychcana jak mraky..aale, hlavne ze je pekna
CO Z NEJ MAS KED NA TEBA SERIE ? a trtka s minimalne este jednym...stebou asi nie :D ...
nech je to pica a kurva, este ktomu vychcana jak mraky..aale, hlavne ze je pekna
CO Z NEJ MAS KED NA TEBA SERIE ? a trtka s minimalne este jednym...stebou asi nie :D ...
buď ťa má ako panáčika, ktorého sa snaží ovládať a vie, že bude stále pri nej......
ale ak je v tom vzťahu niečo viac, citové, tak sa jednoducho s ňou porozprávaj. Aj vzťahy sú o komunikácii a kompromisoch.... skús....keď to stroskotá, tak aspoň vieš ako sa majú veci hneď a nebude nikto nikoho ťahať za noc.
Držím palec :-)
podla mna spolu ani nechodite, spavate spolu? ma ta len ako kamaratku a tipol by som, ze spava este najmenej s jednym :)
Len ta vyuziva, aby nevyzerala, ze niekam ide sama. Pytaj si od nej za robenie spolocnosti peniaze, lebo inak zbytocne plytva tvojim casom.
Mal by si sa snažiť ju prekúknuť, či ťa náhodou nemanipuluje.
Každý má niečo, ale nikto nemá všetko.
Malá žabka sa veľkej vody nebojí.
ma ta len na vyuzitie ked chce ona
zavola ked nema s kym ist von a ty si asi jediny co stale pribehne ako psik ked ona zapiska.
zvykla si na to tak sa necuduj.
vztah asi nechce len na travenie volneho casu ta ma ked nik iny momentalne nieje poruke
Pozri sa sám do svojho vnútra a zisti, či na to máš, aby si ju mal. Ak to nezvládaš, tak to nebudeš zvládať ani po nejakom čase. Bude ti to vadiť a budeš žiarliť. Možno trochu preháňaš aj ty a nielen ona (treba jej to povedať do očú).
Asi sa nebude dať skĺbiť to, že na jednej strane budeš žiarliť a na strane druhej sa budeš tváriť, že ti je všetko jedno.
Keď sa pozrieš na takú záhradku, tam to máš tak, že tulipány sú posadené vedľa tulipánov a narcisy vedľa narcisov.
My sme tiež "len" také rastlinky.
Také vulgárnosti, že si rozmýšľal inou častou tela ako by to malo byť, sú nezmysel.
Veď každá rastlinka sa snaží prilákať aspoň jedného čmeliaka, ktorý by ju opelil.
Tiež si myslím že takýto vzťah nemá význam....Podľa mňa ťa berie skôr ako kamaráta s ktorým je jej možno dobre a samozrejme platí...Ak by ťa mala naozaj rada, snaží sa ti urobiť radosť a chcela by s tebou byť čo najviac....a nielen s tvojimi kamarátmi a samé akcie, ale mala by radosť aj z obyčajnej prechádzky, hlavne že by bola s tebou....dokonca by bola račej len v tvojej spoločnosti ako v spoločnosti tvojich kamarátov....vzťah je o vás dvoch a nie o partii kamarátov...tvoja intuícia že to nie je dievča pre teba je správna
Dalsi co si vybral ocami a este tym dole... vela stastia gratulujem k vyberu partnerky... ved take vy potrebujete... inteligentnu normalnu co nerobi kraviny nekurvi sa tu si nikto nebude vazit...