Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Začína mi to vadiť..

Príspevok v téme: Začína mi to vadiť..
25rocny

Pozname sa tristvrte roka ale spolu chodime len styri mesiace, no chodime je to take kvazi chodenie lebo chodime len posediet niekam, na koncerty,do kostola, na klzisko a na diskoteky.. Paci sa mi odkedy som ju zpoznal, zaujala ma najma vyzorom, ale teraz mi zacina vadit jej samoluba sebecka povaha. Cely svet akoby sa mal tocit len okolo nej. Kedze nieje z mesta ale dochadza tak pride do mesta len ked ona chce, nie ked to navrhnem ja. Pride len ked sa kona nejaka akcia, diska, koncert a pod. Ale ked ja navrhnem tak nie. Chapem otec jej nechce poziciavat tak casto auto ale kolkokrat som jej navrhol ze pridem po nu. Myslim ze jej ide najma o jej narcisticku povahu. Uz len profil jej FB vela napovie ked tam ma same svoje fotky. A tie pozy ako keby modelkou chcela byt. Vsetky svoje fotky ma verejne. To mi dost vadi lebo naco sa tak vystavovat pre verejnost? Potom jej tam vypisuju vselijaky uchylaci a muzi ako sa mi stazuje. Je dlhovlasa blondina tak idu po nej ako pes po mäse. Dalej mi vadi ze ked ideme sadnut tak len ona ide a kamosky nevola. Vraj preco, lebo oni bud maju blbe povahy, je s nimi nuda alebo niesu nasa vekova kategoria. Stale si najde vyhovorky preco tu a hentu nezavolala. A pritom kamarad si hlada frajerku tak som myslel to ze ci by nejaka z jej nebola volna. Ale nie, ona len so mnou a mojimi kamosmi. Mam z nej pocit ze chce byt vzdy stredobodom pozornosti u muzov. Chce sa vystavovat ako saty vo vyklade. Zacina mi to vadit ten jej narcizmus.
Tiez mi vadi ze sedime niekde a ona vytiahne mobil a pise s ludmi na FB ci pokeci. Doriti ved ked s niekym idem sadnut tak sa jemu venujem a bavim s nim a nie visim na FB.
Ma to vyznam s nou dalej to tahat? Alebo ju nechat ist? Pritom sa mi stale vtiera, vola ma von ale naco?

Mesačný princ

Prezyvka055 - presne, tiež som na tom podobne. No ľudia už bez techniky ani dýchať nevedia a úprimne, videl si už niekoho, kto by dnes išiel von bez telefónu?

Prezyvka055

No ja by som vo vseobecnosti ani nechcel zensku ktora si nevie niekam ist sadnut alebo sa najest bez televizora, pocitaca alebo mobilu. V tomto som staromodny, aj pri obycajnom obede. Ziadna technika.

Lilgirl

Ja ked to citam mi je smutno z tolkej kritiky,,
Ako jedna vec mi moze vadit ale tebe vadi vsetko, ty si urcite jedinecny a ona chyba za chybou,, ak je to tak, kasli na nu a ona nech je s muzom ktory ju bude lubit taku aka je, so vsetkym a nie jej vycitat preco je taka a hentaka
Tak sa ma rada a paci sa sama sebe a chce sa aj okoliu, no a co? Brala by som to ako plus, ze prave taka zena je so mnou..
Naco tahas kamaratov na rande? Rande je o dvoch ludoch pokial som v obraze..
Z tvojho pisania by sa mi ku tebe hodila nejake jednoduchsie dievca..mile, pekne, dobre, bez mestskych manierov a zenskych vrtochov :-)

qqww

Nie ste zreli na vzťah a rovnako sa k sebe nehodíte, vzhľad nie je všetko, postupne sa ten váš nesúlad vyvŕbi, nemali by ste byť spolu.

Mesačný princ

K tomuto napíšem len jedno...ak žena pomotá mužovi hlavu, tak neobstoja žiadne argumenty!

Ale je to tak, skús sa premôcť a ignorovať ju. Uvidíš čo bude :)

Messje

Ste obaja divni.Ale ty hlavne.To ze ona je s tebou len v case ked sa chce bavit ,je tvoj vyber a ty s tym suhlasis.Ak nie,preco potom vsade s nou behas?Ak chce discoteky a podniky,nech si na to vezme kamosky.Ale preco ty vlacis medzi vas dvoch este aj kamaratov ,si snad dohadzovac?Nevies s nou byt sam?Pises ze je to kvazi chodenie.To co znamena kvazi chodenie pre teba?Aby ste sa obaja nenudili?Aby si ukazal ze mas frajerku,lebo dobre vyzera?Podla toho ako si ju opisal,mne pride ze si s nou len pre to.Ma dlhe blond vlasy,no a?To hned nemusi znamenat ze to musi byt modelka.
Co od toho vztahu ocakavas ty?Ked spolu len kvazi chodite,preco ti vadi ako sa chova na fb?Preco ti vadi ze nenosi na strernutia kamosky?Je to isto len pre toho kamosa?Ten nech si hlada sam a ty si vyries vas divny vztah najprv.

tarapaca

suhlasim so vsetkymi a najma s kangoo
cim skor sa rozides, tym lepsie pre teba
a po dalsie, vysostne neznasam taketo typy