Pozname sa tristvrte roka ale spolu chodime len styri mesiace, no chodime je to take kvazi chodenie lebo chodime len posediet niekam, na koncerty,do kostola, na klzisko a na diskoteky.. Paci sa mi odkedy som ju zpoznal, zaujala ma najma vyzorom, ale teraz mi zacina vadit jej samoluba sebecka povaha. Cely svet akoby sa mal tocit len okolo nej. Kedze nieje z mesta ale dochadza tak pride do mesta len ked ona chce, nie ked to navrhnem ja. Pride len ked sa kona nejaka akcia, diska, koncert a pod. Ale ked ja navrhnem tak nie. Chapem otec jej nechce poziciavat tak casto auto ale kolkokrat som jej navrhol ze pridem po nu. Myslim ze jej ide najma o jej narcisticku povahu. Uz len profil jej FB vela napovie ked tam ma same svoje fotky. A tie pozy ako keby modelkou chcela byt. Vsetky svoje fotky ma verejne. To mi dost vadi lebo naco sa tak vystavovat pre verejnost? Potom jej tam vypisuju vselijaky uchylaci a muzi ako sa mi stazuje. Je dlhovlasa blondina tak idu po nej ako pes po mäse. Dalej mi vadi ze ked ideme sadnut tak len ona ide a kamosky nevola. Vraj preco, lebo oni bud maju blbe povahy, je s nimi nuda alebo niesu nasa vekova kategoria. Stale si najde vyhovorky preco tu a hentu nezavolala. A pritom kamarad si hlada frajerku tak som myslel to ze ci by nejaka z jej nebola volna. Ale nie, ona len so mnou a mojimi kamosmi. Mam z nej pocit ze chce byt vzdy stredobodom pozornosti u muzov. Chce sa vystavovat ako saty vo vyklade. Zacina mi to vadit ten jej narcizmus.
Tiez mi vadi ze sedime niekde a ona vytiahne mobil a pise s ludmi na FB ci pokeci. Doriti ved ked s niekym idem sadnut tak sa jemu venujem a bavim s nim a nie visim na FB.
Ma to vyznam s nou dalej to tahat? Alebo ju nechat ist? Pritom sa mi stale vtiera, vola ma von ale naco?
Začína mi to vadiť..
No,keby si to napisal takti hned na zaciatku...
Nema ta na peniaze tomu neverim.Ma ta na travenie svojho voľného casu.Nic viac.Si len jej kamarat.Akonahle sa do niekoho zahladi,pojdes bokom.Ved si si na vsetky otazky vlastne odpovedal sam.Tak ako to vidis ty,vidim to aj ja.Stracas cas svojou naivitou a mozno si vdacny ze pekna baba je s tebou von.Skus ju par krat na tu disco odmietnut a nechod.Chod inde s kamaratmi.S kym pojde ona?
Nechci byt viac zraneny ked zistis ze ta uz nepotrebuje
A co sa tyka platenia, tak neplatim vsetko ja, zo zaciatku ano lebo som ju pozyval aj suhlasila, potom obcas zaplati ona a niekedy platime spolocne. Netaha zo mna peniaze.
A ohladom kamosa, tak jeho zaujala jedna jej kamoska. A nechodim s nou len vtedy ked idu aj kamosi. Chodime von aj sami ale niekedy aj moji kamosi idu. A on je nezadany jej kamaratka tiez, paci sa mu, chcel ju zpoznat blizsie. Co je natom? Videl ju aj na fotkach ktore som mu ukazoval na jej fb profile tak mu padla do oka.
Ved ked mozu ist s nami von moji kamarati, preco by nemohli aj jej? Lebo ona nechce. A preco nechce? Lebo sa mi zda ze by jej vadilo keby uz nebola stredobodom pozornosti. To je jej problem.
Zdravim, odpoviem vam na vase otazky.
Mne sa ona paci, ano vyzorom ma zaujala hned od prvej chvile. Pacia sa mi take typy, ja niesom krasavec tak asi si to kompenzujem neviem odpoved. Ja som s nou chcel rozvinut vztah ale ona sa nema k cinu. Stale sa sprava tak ze sa ma ani nedotkne, ani sa neusmeje a ked tak len stroho.Je taka strnula, skostnatela, stale sa akoby mala pod kontrolou ci vyzera dobre, ako chapem vsetke sa tak sledujete asi ale ona aj ked sedime niekde tak je taka neuvolnena ja neviem. Proste fakt mam pocit ze som jej len doplnok. Ako fajn ze si tu so mnou ale ruky prec. Akoby som bol pre nu len docasne kym si nenajde nieco ine.
Co sa tyka auta, nema vlastne, nezaraba tolko si mohla dovolit. Rodicia jej poziciavaju.
Spat spolu nespime, to ste uz asi vyssie zistili sami. Nieje problem vo viere ale v nej. Neviem akoby zareagovla keby som ju pobozkal z nicoho nic. Proste mam pocit ze sa jej nemozem ani dotknut. Akoby mala nejaky mur okolo seba. Aj ked sme tancovali a zacali hrat sladak tak rychlo sla na zachod alebo sadnut.
Kurva nieje, sice komunikuje s viacerymi muzmi, nema problem aj smojimi kamosmi ale kurva nieje urcite. vidim ako sa oblieka ze chodi dost zahalena ziadne vystrihy velke, kratke sukne nic. Ona akoby chcela byt pekna vznesena dama do vykladu.
A co sa tyka dochadzania, tak ja s tym problem nemam, mam vlastne auto aj som jej navrhol ze po nu pridem ale nie, nechcela asi sa boji ze by ma musela predstavit rodicom lebo som tak zamyslal v duchu ze ich zpoznat nech ma beru ako jej priatela. Ona bud dojde na aute alebo busom.
napišem ti to v bodoch :
* zaujala ťa najmä výzorom... WTF ? čo sa čuduješ ked hladáš podla výzoru frajerku
*chodi do mesta len ked ona chce? a prečo by mala ona chodiť za tebou, ty za nou chodíš? nepíšeš...
dalsia vec , pokial býva s rodicmi mala by mať už svoje auto, alebo čo robí s peniazmi čo zarobí?
*tvoj kamarát nech si hladá frajerku sám,...nestaraj sa...
* no a na záver: nie nemá význam to s ňou tahať...
ste "spolu" len preto aby ste s niekym chodili je jedno s kým.. a tak to aj vyzerá....
Moj ma namakanu ritku a vtaka. Vzdy ked sa mu postavi makam ako diva :-D
*ktori su ako ty
Ja len chcem odkazat vsetkym chalanom ktori au ako ty: TAK VÁM TREBA !!!
Hladate si vselijake modelečky a je vam jedno aku maju povahu hlavne ze ste frajeri ked mate vedla seba taku kocku. No zrazu zistite ze si povahovo vobec nesadnete. Presne ako moj kamarat, dva vztahy mal kočky ako svet a okradali ho a nakoniec podviedli. Teraz zase siel do vztahu s takou... no co tak si hladat pekné a dobré dievča? Prehnane pekné baby (modelky) dobre vedia ake su a tak to potom aj vyzerá. A to isté plati aj o babach. Vselijakych namakancov ci vyberu a pritom su to obycajni hajzli
Mesačný princ -> tak ist von s telefonom to nie je problem, telefon sa moze hodit pri roznych situaciach. Problem je pouzivat telefon pri rozhovore s niekym inym alebo pri jedeni.
Napriklad ja mam na telefone permenentne vypnute zvonenie aj vibracne.Takze ma nikto nikdy nerusi. Takisto to ma aj priatelka.
s tym pisanim si a volanim a pozeranim mobilu to ani nekomentujem, to by ma hned presla vsetka laska