Neviem sa s tým vyrovnať že náš priam dokonalý vzťah ovplyvňuje z mojej strany jeho 7 ročný syn. Žiarlim keď ho volá tak ako zvykne mňa, že ho tak miluje ako miluje, hoci je to správne, neviem si pomôcť. Bráva si ho len raz za čas a viem že som si s ním začala s tým že som vedela, že je otcom, ale teraz keď už istú chvílu spolu žijeme viem už aké to je a hlavne keď ho nesmierne milujem. Ako mám ostať vo vzťahu bez trápenia? Ja viem asi to nie je úplne normálne, že som takáto, ale bohužial som...nejake rady?
Žiarlim na jeho lásku k malému synovi
Aj nad psychológom som rozmýšľala ale čo mi on poradí, to musím sama proste. Zabijali ma určité veci a potom som citila sklamanie ale také že som začala byť zbrklá potom bola debata, ja si to racionálne viem vysvetliť a pochopiť no emocionálne v istých situáciach nie, hlavne v tej chvili to neviem zvladnuť. Ale snažiť sa budem skor po tej stranke byť mu akoze mamina za par dni čo tu je len takto vidim východisko, lebo maly mi už mami povedal. Proste sa to u mna tak strieda že to musim v hlave nadobro vyriešiť
Messje
Ja sa s malým hrávam a hlavne spoločne no a čo nevieš je že on pred nami robil žiarlivostne scény predtým, teraz už nie a odvtedy to vypuklo aj u mňa až nato že ja to riešim s priateľom len a malý ma má rád. Platí mu vysoké výživné a aj on má výdavky, hypotéka neviem čo, tak ako aj finančne už my dvaja si nemožme neviem čo dopriať myslim niekam chodiť, či ja len tak darčeky nedostanem, len na moj sviatok alebo vianoce a tak, blbé no, ale tak mne ide o lásku a náš život, len bolo by to ľahšie keby nemal záväzok
Exit - si jednoducho nevyzreté decko.....Na jednej strane ak sa jedná o jeho lásku k tebe - tak rozumieš že ho má rád inak ako teba, na druhej strane tu vyplakávaš že aj tak žiarliš na jeho dieťa a ešte to preberáš aj so svojim partnerom....Ak nezmeníš svoj postoj, tak je otázka času kedy sa na teba vykašle....žiadny chlap nechce mať pri sebe z dlhodobého hľadiska žiarlivú fúriu - tobôž ak žiarli na jeho dieťa....ak tomu rozumieš a napriek tomu si nevieš pomôcť - navštív psychológa - to je rada v dobrom
exit
No vidis,predsa tomu rozumies tak to neporovnavaj.Skus sa na chvilinku vzit do koze toho dietata.Ono ma vyber namalo,ty mas.Ono sa musi uspokojit s tym co sa mu dava .Ono si to nepytalo.Predstav si,ze niekoho lubis,priatela teda a aj ked nechces,musis za chvilinku odist a zase pocitat dni kedy ho na chvilku uvidis.Budes robit vsetko preto aby si si to s nim vtedy uzila.Tak im to dopraj,bud s nimi navrhni spolocnu hru,prechádzky,uvvidis,ked si ta potom oblubi,bude to ine aj pre teba.Hlavne ked prides nato,ze priatelovi pomahas byt stastnym a doprajes mu.
Mňa miluje ako lásku, partnerku, človeka ktorého chce až po zvyšok živita a aj sexuálne a jeho ako rodinu-dieťa, toto sú dve rozdielne priority ;)
ked si sa rozhodla pre muza s dietatom tak ti muselo byt jasne ze ty nikdy nebudes jeho priorita. Je to uplne normalne. Bud to prehltni alebo si najdi ineho
Vďaka.. Rozumiem, už to tak je...skúsim inak myslieť tak slobodne ako dakedy...to jediné mne pomože
Z takých tém mi príde neskutočne, neskutočne smutno...
Ach...žiarliť na dieťa...reči, že chcem, aby to bolo o nás dvoch... ty by si bola schopná žiť s tým vedomím, že tvoj priateľ hoci len na sekundu zanedbal svoje dieťa kvôli tebe??? Úprimne na tvojom mieste by som sa v tom prípade ani nadýchnuť pokojne nevedela..Prepáč, že to takto napíšem, ale tvoja dôležitosť s dôležitosťou toho dieťaťa sa nedá ani porovnať. Dieťa má byť pre rodiča všetko. A naopak. Nechcem vyznieť veľmi kriticky, ale táto záležitosť sa veľmi zľahčuje...najviac psychopatov a duševne chorých ľudí pochádza zo zlých rodinných prostredí. Samozrejme, nie všetky, ale dovolím si tvrdiť, že veľká väčšina labilných ľudí nedostalo v detstve toľko lásky a pozornosti od blízkych, ako mali...Tvoje pocity nie sú normálne. Musíš si uvedomiť, že nemôžeš očakávať, že budeš pre partnera všetko. Môže ťa mať rád, milovať, robiť ťa šťastnou a byť ti verný do konca života, ale nikdy nebudeš jediná v jeho živote. Buď si to uvedomíš, alebo to bude veľmi zlé.
Táto tému tu už tiež bola, cca pre necelým rokom!
Rady tam rozdávali Jax, a propos kade sa túlaš???? Mesačný princ, Slobodná, Messje,...
Vyzera to tak, ze si nevyzreta osobnost. Co nie je vobec hanba, ale podla mna dobry psycholog ti /vam / pomoze. To sa urcite vyriesit da, tak sa uz nemuc a zacni riesit s odbornikom. Nie na fore.