Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žiarlim na jeho lásku k malému synovi

Príspevok v téme: Žiarlim na jeho lásku k malému synovi
exit

Neviem sa s tým vyrovnať že náš priam dokonalý vzťah ovplyvňuje z mojej strany jeho 7 ročný syn. Žiarlim keď ho volá tak ako zvykne mňa, že ho tak miluje ako miluje, hoci je to správne, neviem si pomôcť. Bráva si ho len raz za čas a viem že som si s ním začala s tým že som vedela, že je otcom, ale teraz keď už istú chvílu spolu žijeme viem už aké to je a hlavne keď ho nesmierne milujem. Ako mám ostať vo vzťahu bez trápenia? Ja viem asi to nie je úplne normálne, že som takáto, ale bohužial som...nejake rady?

Mesačný princ

Nikde nevidím, že by sa niekto spýtal toho dieťaťa čo chce ono.

Ako nič v zlom, ale tu nejde ani o zakladateľku a ani o jej partnera! Ide predsa o to dieťa!

Messje ďakujem za odpoveď :)
...aj keď je mi z toho správania sa tých žien dosť divne...najskôr ho nikdy nedokážem pochopiť.

ehm

exit si nezrelé decko! To ty nechápeš. Ty si možno našla toho pravého pre seba, ale tvoj chlap určite nenašiel tú pravú. Ešte s tebou trochu posexuje a potom si nájde normálnu ženu.

exit

Ďakujem za odpovede všetkým, skusim niečo podniknúť k lepšiemu

Messje --- počuj ja ho milujem až na tolko že sama som mu povedala že by mu bolo lepšie s takou čo ma možno už dieťa alebo taká čo nerieši to čo ja alee? On chce mňa nechápeš :) že my sme sa našli? To ťažko Vám niečo ti vysvetlovať, keď tej moj ma chce zo všetkým ako to je

Messje

Je velmi pravdepodobne,ze pri takomto pripade pojde tvoj priatel jeden den ci uz do cukrarne so synom,alebo ho len niekde do parku prevetrat,ked s prepacenim za vyraz,, ziarliva furia,,bude zase oduta,a tam stretne maminu ktora je tiez sama s dietatom.Staci ked tie deti sa zacnu spolu bavit a po hodine rodicialen tak prehodia rec.Nevinne.Zistia,ze maju podobny osud s detmi a ze z ich deti su dobri kamosi.Nahodou sa deti dohodnu,ze nabuduce sa tam stretnu zase.Co neurobi rodic pre dieta aby sa prehralo s rovesníkom?Pojde zas.A tak si ocko pomysli,naco mi je doma curia,ktora nevie prijat moje dieta na par hodin,ked je tu zena sympaticka,ktora to bude chapat bez reci a ziarlivostnych scen.A dovod na Pa pa je na svete

Jaja15

Exit, nikdy to nebude len o vás dvoch ak má priateľ dieťa z bývalého vzťahu.....Ak máš rada svojho priateľa, musíš ho brať aj s jeho dieťaťom. Snaž sa s jeho dieťaťom stráviť určitý čas, aby si si ho obľúbila, v opačnom prípade budeš nešťastná nielen ty ale aj tvoj priateľ...Je choré porovnávať vzťah priateľa aký máš s ním ty a aký má vzťah k svojmu dieťaťu....Tvoja láska k rodičom je iná ako láska k tvojmu priateľovi....Netvrdím že jeho dieťa musíš mať rada, ale ak sa ho nenaučíš akceptovať (aj ich vzťah), tak sa s priateľom račej rozíď, v opačnom prípade sa to časom bude len zhoršovať....

Messje

Ahoj mesacny princ
Ja si myslim ze to bola skor zavist.Zavist ze muz,s ktorym mali to dieta im nedal to co si tomu dietatu vedel dat ty.Hanbili sa za to akeho otca pre dieta si vybrali.Su mozno typy zien ktore ked vidia,ze vlastny otec nejavi zaujem,tak im pride nie normalne ked prejavuje zaujem cudzi muz.Nevedia to pochopit ,miesto aby boli rady,tak hladaju chyby ze si chces pruvlastnit co nie je tvoje.No,,,je to smutne.

Mesačný princ

Vždy, keď som si niečo niekedy začal s nejakou rozvedenou ženou, tak to bola čistá katastrofa a som veľmi rád, že to vždy skončilo.

Žiarlili totiž na ich vlastné dieťa a na to, že som si s ním rozumel.

Nerozumiem tomu veľmi ale snáď mi to v tejto téme niekto vysvetlí.

Messje

exit
Ja ti odporucam,kym dospejes do stadia ze sa s tym zmieris,ze ma dieta,aby si vtedy,ked ho bude mat tych par hodin u seba,co podotykam je nic proti dnom,ktore si s nim sama ty,odisla trebars ku rodicom.Nebudes aspon vidiet ako sa k sebe spravaju.Alebo si tak sebecka,ze im dvom nedoprajes ani tu chvilku aby boli spolu sami tak,ako si s nim ty sama,ked tam dieta nie je?Len horsie pre teba,pretoze si nikdy takto ma teba nezvykne a ty na neho.Ked mu bude volat,chod do inej izby a za ten cas si najdi inu robotu.Aj ja zijem.s muzom ktory ma dve deti.Su to tazke extremy ,ale su to jeho deti a im dava inu lasku ako mne.To sa ani neda ziarlit na dieta.Ved ono vzdy odide a ty ostavas.Spocitaj si kolko hodin je s tebou do mesiaca sam a kolko s tym malym.

pod

Nemas za co. Pokial si si velmi ista, ze ho chces, tak vyborna cesta je si to dieta tiez oblubit, potom ti to uz nepride take neprirodzene.

exit

pod - veľmi ti ďakujem za odpovede a chcem dodať že on o tom vie čo preživam, už sme mali debaty...musim sa s tým naučiť žiť