Žiarlim na jeho lásku k malému synovi

Príspevok v téme: Žiarlim na jeho lásku k malému synovi
exit

Neviem sa s tým vyrovnať že náš priam dokonalý vzťah ovplyvňuje z mojej strany jeho 7 ročný syn. Žiarlim keď ho volá tak ako zvykne mňa, že ho tak miluje ako miluje, hoci je to správne, neviem si pomôcť. Bráva si ho len raz za čas a viem že som si s ním začala s tým že som vedela, že je otcom, ale teraz keď už istú chvílu spolu žijeme viem už aké to je a hlavne keď ho nesmierne milujem. Ako mám ostať vo vzťahu bez trápenia? Ja viem asi to nie je úplne normálne, že som takáto, ale bohužial som...nejake rady?

pod

Myslela som to tak, ze ci ty sa citis nemilovana, alebo menej milovana. Tak potom co riesis. Snad ta tieto pocity prejdu.
A pozri, je to taka prirodzena laska. Kludne by to mohla byt jeho mamicka, ina zena, laska k fotbalu atd. Ked ti to tak velmi vadi, uz od podstaty, tak vies co. Ja som si tiez vzdy hovorievala, ze nechcem rozvedeneho.

exit

Nemiluje? On ma miluje :)...ide o to že chcem aby to bolo len o nas dvoch, ale tak vedela som do čoho idem a jeho nechcem stratiť lebo máme sa spolu výborne len keby tam nebolo dieťa...a neviem možno som všeobecne taká ale zas úplne to neviem zhodnotiť

pod

To moze byt pekne, ked sa dokaze takto vyjadrit k dietatu, milujem ta. Co ti vadi, ze ta nemiluje alebo si tak majetnicka alebo ziarlis vseobecne, napriklad aj na ine zeny v jeho okoli? Vzdy si taka bola?

exit

Keď telefonuje s ním alebo ho oslovuje a hovori mu pekné veci..večne milujem ťa vtedy..čo už asi to je pre vás choré, to dieťa ma má rado inak..a keby s ním aj býva tak si s priateľom určite nezačnem

Ajka35

ahoj ja mam zasa uplne opacny problem... milujem partnerovu 10 rocnu dceru ... a ona mna tiez.. dokonca mam pocit ze ma ma radsej nez jej vlastnu matku ktora nieje prave najlepsia osoba a zanedbava ju... Ja som nemohla mat deti koli zdravotnym problemom a naozaj som nikdy neverila ze si dokazem vytvorit takyto krasny vztah s cudzim dietatom... som stastna ze ju mam

denisaf

exit dospela zena aby ziarlila na partnerove dieta? spamataj sa prosim ta.. ty niesi zrela osoba pre vztah ked ta dokaze toto nahnevat...mala si si teda najst muza bez deti...

exit

Pod - on od neho nechcel odisť ale s ňou to proste nešlo museli sa rozviesť a velmi sa trápil že je bez neho, ale odvtedy už prešiel nejaký čas

zita 05

Určite je nepríjemné, ak oslovuje iného, to je jedno koho, tak, ako Teba, to Ti verím. Na Tvojom mieste by som ho určite požiadala, aby to nerobil. To by nemal byť problém.
S tým ostatným je to už horšie. Hovoríš, že žiarliš, ale mohla by si ho milovať, keby si vedela, že sa o svojho syna nezaujíma? To by bolo choré, nie to, že ho ľúbi!
Ak to ale skutočne nedokážeš prekonať, rozíď sa s ním, kým nemáte spoločné deti, lebo až potom Ti začne prekážať jeho vzťah k pre Teba cudziemu dieťaťu a budeš ho neustále porovnávať s jeho vzťahom k Vašim spoločným deťom. A nech by bol akokoľvek spravodlivý voči nim, Ty vždy uvidíš, že Tvoje deti má rád menej. A to váš vzťah, podľa mňa, určite neustojí

pod

Povedz si ze to je blbost. Ale ako mozes milovat niekoho, kto dokazal opustit takehoto drobca, hm. Akou laskou on dokaze milovat.