Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikóny

Príspevok v téme: Silikóny
KaDe

Ahojte žienky, teda predovšetkým žienky :-). Už dlho uvažujem nad implantátmi. Nemyslím si že vyzerám zle, ale na prsiach mi ten z hora ubral (alebo som stála v nesprávnom rade?:-))) takže chcem to zlepšiť keď už je dnes taka možnosť. Tak dopredu vravim, nepotrebujem komentáre aké je to zlé a x dôvodov prečo to nespraviť. Chcem počuť dievčatá ktore to maju za sebou pripadne sa odhodlávajú :-).
Baby, ktoré sa už odhodlali. Skúste napísať aké ste mali pred, aku veľkosť máte teraz, ako ste to zvládali psychicky/fyzicky, proste hocico :-) podeľte sa somnou o vas zážitok. A hlavne poprosím DOBRU KLINIKU. Uvažujem nad klinikou Avenue v NR alebo Interklinik v BA, ale moc ich nepoznam.
Vopred vam dakujem za názory/rady/podelenie sa s príbehom :-)

ariianka

chudaci chlapi, ako vidim niektori ludia si neuvedomuju, co stoji za tym, ze zeny nad takymto zakrokom vobec zacnu uvazovat, co stoji za takymto rozhodnutim, tiez ho mam za sebou, operaciu som podstupila v Centre plastickej a estetickej chirurgie a po pravde keby sa mam rozhodnut este raz, tak pojdem do toho opat :) zakrok mi dal velmi vela, naucila som sa mat rada a uz sa nemusim trapit nejakymi takymi vecami, ze si nemozem kupit tricko, ktore ma vacsi vystrih alebo nieco podobne ;)

erikalahka

Syllona ano vidime, co chceme vidiet. Problem je ten, ze clovek sa nevie vcitit mnohokrat do druheho ked si niecim podobnym alebo rovnakym v zivote nepresiel. Moj drahy tiez najskor nechapal preco chcem do niecoho takehoto ist, ale ked sa na veci pozrel z mojho uhla pohladu a pochopil ako to vidim ja, tak uz sa na nic viac nepytal.

syllona

- to máš erika asi pravdu, asi darmo som vôbec to písala. Asi keď niekto má na niečo svoj názor, tak ťažko ho zmení. No neviem. Podľa mňa je to všetko len tým, že vidíme len to čo chceme vidieť.-

erikalahka

Syllona su ludia, ktorym budes niektore veci proste zbytocne vysvetlovat. Ide o to, ze niektori muzi si nevedia ani len predstavit v akej situacii sa ocitame, ked nemame prsia. Problem so sebavedomim, mame pocit, ze nie sme pekne a to nam ani nik nemusi nic povedat. Ide o to ako sa mi citime o nic ine.

syllona

- maroško evidentne o tomto veľmi málo vieš. Ja mám urobené prsia už niekoľko rokov. Toto rozhodnutie neľutujem, dodalo mi to do života sebavedomie a odcenil to aj môj muž. Mnoho ľudí si pod pojmom implantáty, predstaví veľmi veľké prsia, ktoré nevyzerajú dobre a už duplom nie prirodzene. Ale to vôbec tak nemusí byť. -

Marosko-n

Chudáci chlapi keď sa maznajú zo silikonmi, to si môžu rovno kúpiť silikonovú Anču a tak sa milovať.
Pardon ,že sa ozývam ale treba to tu chlapom aj ženám povedať po lopate.
Ženy vážte si zdravie a pozrite sa na problémy modeliek a ako končia.
Prsia po vybratí silkonov vyžerajú ako handry a pol života pred sebou a to chcete ? Čo vám neni rady ? Zdravie nadovšetko !

lexxa

Anatomické majú taký prirodzenejší tvar, ale držia tvar dobre, len akurát, že nekričia tak na žene. Nik by nepovedal, že to nie sú tvoje, ak si dáš anatomické. Je menšia pravdepodobnosť, že niekto povie, že máš takýto zákrok za sebou ;).

ariianka

monikas o com ty akoze pises, vobec neviem, co tym linkom sledujes, podla mna sa do tabliet ani do kremov neoplati, stoji to kopu penazi a nic to zene neprinesie, tiez som tuzila po krasnych prsiach vyskusala som toho vela a nic, zmena prisla az ked som podstupila zakrok :)

mersia

Sisa nie, to nemusis mat strach, ze by ovisali. Ono len tvar akoby sa prisposobi. Cize vyzeraju akoby to boli tvoje. Takze takych to veci sa nemusis bat. Je to zbytocne, to ti aj lekar vysvetli, keby si isla na konzultacii, ze co a ako a co by bolo pre teba vhodne ako implantaty ;)